havadurum

Sabancı Baharı Çanakkale`de esti

Sabancı Holding tarafından kampuslara getirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Sabancı Baharı”nın üçüncü durağı Çanakkale 18 Mart Üniversitesi oldu.

1178
Baştan sonra içeriğini gençlerin facebook üzerinde tasarladığı “Sabancı Baharı 2013”e katılan gençler; gündüz aktiviteleri çerçevesinde düzenlenen çeşitli atölyelere katılırken, akşam da son dönemlerin en popüler kadın şarkıcısı Sıla’nın şarkılarıyla eğlendiler. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu konserde; Sıla, özel Sabancı Baharı performansında yaklaşık iki saat sahnede kaldı ve şarkılarını izleyicileriyle birlikte söyledi.
 
Gençler kendi tişörtlerini tasarladı
Sabancı Baharı 2013, her sene olduğu gibi bu sene de üniversitelerde düzenlenen diğer festivallerden farklı olarak gençler tarafından tasarlandı. Yapılan oylamaya göre belirlenen gündüz aktivitelerinde Çikolata Yapım Atölyesi, El Sanatları Atölyesi, Grafiti Atölyesi, Tasarım Atölyesi, Müzik Atölyesi, Oyun atölyesi, Karaoke, Hazine Avı, dev twitwall, Pro Evolution Soccer (PES) turnuvaları, Guitar Hero, X BOX, canlı langırt oyunları gibi eğlenceli oyunlar ile öğrenciler farklı bir gün geçirdiler. Yunus Günçe’nin sunumuyla geçen tüm günde gençler birlikte dev bir grafiti duvarı da yaptılar.
 
Konserler iptal
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırı nedeniyle konser ve etkinlikler iptal edildi. ÇOMÜ`den yapılan açıklamaya göre, Reyhanlı`daki hain saldırıcı sonucu çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesi nedeniyle ÇOMÜ 18. Bahar Şenlikleri’nin son günündeki konser ve etkinliklerin iptal edilerek ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi. ÇOMÜ yönetiminin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleştirilen bombalı saldırılarda 44 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi sebebiyle, ÇOMÜ 18. Bahar Şenlikleri’nin son günündeki (12 Mayıs 2012) tüm konser ve etkinlikler iptal edilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir.”
Paylaş