Rotaryanlerin Kanadalı misafirleri

Çanakkale Rotary Kulübü önceki akşam Kanada’dan gelen çeşitli Rotary kulüplerine üye misafirlerini ağırladı. 10 kişiden oluşan 5 aile hem Çanakkale’yi tanıdı hem de Çanakkale Rotary kulübü ile projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

691
Kanada’dan gelen 10 kişiden 5 aile, hem Türkiye’yi geziyor hem de Türkiye’deki rotary kulüpleri ile iletişime geçiyor. Bu kapsamda Çanakkale’ye de gelen Kanadalı Rotaryen aileler, önceki akşam Çanakkale Rotary Kulübü’nü ziyaret ederek birlikte akşam yemeği yediler.
 
 
Çanakkale Rotary Kulübü’nün misafirperverliğinden memnun olan aileler, hem Çanakkale’ye tanıma fırsatı buldu hem de Çanakkale Rotary Kulübü ile projeler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Misafirlerden birinin 1999 depreminden sonra Kocaeli Hastanesi koordinatörlüğünde bulunduğu da öğrenilirken, gece boyunca rotary kulüpleri faaliyetleri ve hizmetleri ile ilgili görüşler aktarıldı. Çanakkale Rotary Kulübü Dönem Başkanı Erdal Gezen ile Uluslararası 2440’ıncı Bölge Guvernör yardımcısı Azem Ülkü de gecede hazır bulundu. Gezen, Kanadalı misafirlerine “Hoş geldiniz” derken, Çanakkale’deki faaliyetleri ve hizmetleri ile ilgili bilgiler verdi.
 
Paylaş