havadurum

Rotary’den öğrencilere anlamlı hediye

Çanakkale Rotary Kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda İlköğretim Haftası kapsamında Kepez Atatürk İlköğretim Okulu’nda okula başlayan birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemeleri hediye etti.

324
 
Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Av. Erdal Gezen ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törene Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan da katıldı. Geçen yılda aynı okulda ağız ve diş sağlığı taraması yaptıran Rotary üyeleri, bu senede çocuklara 275 çanta içinde bütün kırtasiye malzemelerinin bulunduğu seti hediye ettiler.
 
Okulda düzenlenen törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan; “Çanakkale Rotary Kulübü geçenyıl çocuklarımızın diş sağlığı için diş hekimleri odası ile ortaklaşarak diş taramasını Kepez Atatürk İlköğretim okulumuzda gerçekleştirmişti. Bu yıl hazırladıkları çanta ve kırtasiye malzemeleri ile okul hayatında ilk adımlarını atan minik kardeşlerimizi mutlu etmeleri bizleri de mutlu etti. Çanakkale Rotary Kulübü Başkanı Sayın Erdal Gezen ve yönetim kuruluna beldemde böyle bir etkinliği gerçekleştirdiklerinden dolayı sizler adına teşekkür ediyorum” dedi.
 
Rotary Kulüp Başkanı Gezen de, etkinliği organize eden arkadaşlarına teşekkür ederken, konuyu diğer üyelere de aktardı. Başkan Gezen konuşmasında: “17 Eylül 2012 tarihinde başlayan 2012-2013 eğitim ve öğrenim döneminde Çanakkale Kepez Atatürk İlköğretim Okulunun 1. Ve 2. Sınıflarında eğitim alacak 275 öğrencimize üzerine Rotary logosunun ve kulübümüzün isminin bulunduğu içinde muhtelif kırtasiye malzemelerinin yer aldığı okul çantalarını kulübümüz üyeleri Serhat Soydan , İbrahim Özdemir, Soykan Özer, Celal Aktur ve Eren Günal ile Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ile okul öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirilen törenle teslim ettik. Çantalarını teslim alan geleceğin büyüklerinin gözlerindeki mutluluğu görmenizi çok isterdim. Kulübümüzün aynı okulumuzda geçen yıl diş ve ağız sağlığı taraması yapması ve bu yıl da okul çantası desteğinde bulunması okul yönetimi ve öğrenci velileri tarafından çok olumlu bulunarak takdir edildiğine bizzat tanıklık ettik. Çanakkale Rotary Kulübü olarak "kendinden önce hizmet" ilkesi gereğince topluma hizmet etmeye yönelik bir projeyi de gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Kulübümüzün toplum hizmetleri komitesi tarafından oluşturulan “eğitime katkı” projesinin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan tüm kulüp üyesi dostlarıma özellikle çantaların hazırlanma aşamasında başkanlarını yalnız bırakmayan Eren Günal, Semih Toprak ile çantaların ulaşımı sağlayan Zafer Çayıriçi’ne teşekkür ediyorum” dedi.
Paylaş