havadurum

Rıza Baba Öldü Mü?Arka Sokaklar’da Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin diziden neden ayrıldı?

Arka Sokaklar dizisinin sevilen karakteri Rıza Baba’nın akıbeti merak konusu oldu. Rıza Baba’yı canlandıran Zafer Ergin diziden neden ayrıldı? İşte detaylar…

1899

Arka Sokaklar, Türkiye’nin en uzun soluklu polisiye dizilerinden biri olarak izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin 18. sezonunun ilk bölümünde ise şok bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol karakterlerinden Rıza Baba, bakımevinde kendisini bir odaya kilitledi ve silah sesi duyuldu. Bu sahne, izleyicileri derin bir merak içinde bıraktı ve Arka Sokaklar’ın Rıza Baba’sı Zafer Ergin’in diziden ayrılıp ayrılmayacağı, hatta karakterin ölüp ölmediği sorularını beraberinde getirdi. Peki, Arka Sokaklar’da Rıza Baba öldü mü? Zafer Ergin diziden neden ayrıldı? İşte merak edilenler…

Rıza Baba öldü mü?

Arka Sokaklar’ın 639. bölümünde yaşanan olay, izleyicileri şaşkına çevirdi. Rıza Baba, bakımevinde kendisini bir odaya kilitledi ve silah sesi duyuldu. Odaya giren Engin ve Hüsnü Başkomiser, Rıza Baba’nın başından vurulmuş halde yerde yattığını gördü. Bu sahne, dizinin son sahnesiydi ve Rıza Baba’nın akıbeti belirsiz kaldı.

Resmi açıklama gelmedi

Dizinin 640. bölüm fragmanında ise Rıza Baba için cenaze töreni düzenlendiği görülüyor. Ardından ise eşinin Rıza Baba’nın mezarı başında ağladığı gösteriliyor. Bu görüntüler, Rıza Baba’nın öldüğünü doğrular nitelikte. Ancak dizinin yapımcısı Erler Film’den konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla Rıza Baba’nın ölüp ölmediği, yeni bölümle birlikte netleşmiş olacak.

Zafer Ergin diziden neden ayrıldı?

Arka Sokaklar dizisinde 17 sezondur Emniyet Amiri Rıza Soylu karakterine hayat veren Zafer Ergin’in canlandırdığı karakterin intihar etmesi, karaktere hayat veren Zafer Ergin’in diziden ayrılacağı yönünde düşüncelere neden oldu. Ancak Zafer Ergin’in diziden ayrılma sebebi henüz bilinmiyor.

Rıza Baba (Zafer Ergin) Kimdir?

Zafer Ergin, 30 Ağustos 1942’de Ankara’da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Birçok tiyatro, sinema ve dizi projesinde yer aldı. En çok tanındığı rol ise Arka Sokaklar dizisindeki Rıza Baba karakteriydi. (Şerife Turhanlı)

(HABER MERKEZİ)
Paylaş