Ressamlar belgelerini aldı

Sanatın konuşulduğu, üretildiği ve paylaşıldığı bir ortam olarak tanımlanan Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi’nde 2011-2012 dönem içerisinde düzenlenen resim atölyesi eğitimleri Haziran ayı sonunda tamamlandı.

402
 
Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi’nde resim atölyesi eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda kursiyerlere katılım belgeleri Akademisyen Resim ve Heykel sanatçısı Vahit Novruzov tarafından verildi.
 
“Sanatçıları Kazandık”
Katılımcılarla eğitimler süresinde neler yapılabileceği konusunda görüş alış verişi de yapılan etkinlikte Resim Atölyesi Eğitmeni Vahit Novruzov “Kursiyerlerim ve ben çok verimli çalışmalar yaptık. Birçok sanat severi ve sanatçıyı belediyemizin desteği ile kazandık. Bizlere bu olanakları sağlayan Çanakkale Belediyemize ve Yazar Sanatçı Evi’ne teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Kursiyerler yeteneklerini geliştirdi”
Kent halkının kültürünü geliştirmek, güzel sanatlara olan ilgisini arttırmak amacıyla çalışmalar yürüten Çanakkale Belediyesi Yazar ve Sanatçı Evi, açtığı kurs, atölye çalışmaları ve eğitimlerin yanı sıra İstanbul’da önemli sanatçıların sergi, atölye, sanat merkezlerine gezi düzenleyerek, sergi açan sanatçılarla birlikte atölye çalışmaları ve sohbetler gerçekleştirerek katılımcılara yoğun bir çalışma dönemi sundu. Yazar ve Sanatçı Evi düzenlediği diğer kurslara katılanlara değerlendirme toplantısı ile katılım belgelerini sunacağını bildirdi.
Paylaş