Ramazan etkinlikleri sürüyor

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri halk tarafından yoğun ilgi görüyor. Düzenlenen birbirinden keyifli etkinlikler ile eğlenceli saatler yaşandı.

918
 
Çağlar Kaynak Basket Sahası’nda Yılmaz Biçer’in kaleme aldığı, Tiyatro Troya tarafından sahnelenen İbiş ile Zeliş adlı Ortaoyunu izleyenler ile buluştu. Osmanlı döneminde geçen hikâye, birbirini seven İbiş ile Zeliş’in aradaki engellere rağmen kavuşmalarını anlatıyor. Bir saat boyunca keyif ile izlenen oyunun sonunda, oyunun yazarı Yılmaz Biçer ve yönetmeni Rıfat Avcı’ya Çanakkale Belediyesi tarafından çiçek takdim edildi. Ramazan etkinlikleri Özgürlük Parkı’nda devam etti. Aşuk ve Maşuk dans gösterisi ile başlayan gece muhteşem bir Türk Halk Müziği konseri ile devam etti. Çanakkale halkının yoğun katılım gösterdiği gece de birbirinden güzel şarkılar seslendirilerek eğlenceli bir gece yaşandı. İzleyenler şarkılara, hep bir ağızdan seslendirerek, zaman zaman da oynayarak eşlik etti.
Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri 02 Ağustos Cuma akşamı Çağlar Kaynak Basket Sahası; 03 Ağustos  Cumartesi akşamı Özgürlük Parkı’nda sahnelenecek Ramazan Gösterileri ile devam edecek.
 
Paylaş