Rakip Çerkezköy

Ç.Belediyespor filede 2012’ye seriyi sürdürme hedefiyle başlamak istiyor...

651
İkinci yarının ilk maçında pazar günü 16.00’da Çerkezköy Belediyespor’u konuk edecek Mavi-Beyazlı sultanlar salona mutlak galibiyet parolası ile çıkacak...
 
Yer aldığı 2.ligde artık sıkılan ve bu sezon hedefini 1.lig olarak saptayan Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol takımı, başarılı geçirdiği ilk yarı maçlarının ardından şimdi gözünü, 7-8 Ocak 2012 cumartesi - pazar günleri başlayacak ikinci devre maçlarına çevirdi. Maratonun ilk bölümünde oynadığı toplam 11 müsabakada 3 yenilgiye karşın, salonlardan 8 kez de galibiyet sevinci ile ayrılan Mavi-Beyazlı kızlar, yakaladığı seriyi devam ettirme amacıyla pazar günü 18 Mart Spor Salonu’nda 16.00’da Çerkezköy Belediyespor’la karşılaşacak.
 
Grupta normal sezonu ilk 4 takım arasında tamamlayan ekiplerin Play-Off’a yükseleceği gerçeği ile örtüşen sonuçları alan Mavi-Beyazlı takımın ilk yarıda dış salonda Çerkezköy Belediyespor’u 3-1 mağlup etmesinin verdiği moral – motivasyonla rakibini bu kez Çanakkale’de de devirmesi bekleniyor. Takımda eksik sporcunun bulunmadığı bildirildi. 
Paylaş