PTT 1.Lige hoca dayanmıyor!

Şampiyonluk hesaplarıyla sezona "Merhaba" diyen PTT 1. Lig takımları arasında 7 ekip "kan değişikliği"ne ihtiyaç duyarken, bu süreçte Orduspor, teknik heyette en fazla değişikliğe giden takım oldu

625
Ligde ilk Teknik Direktör değişiklikleri 4. haftanın ardından Kayserispor ve Orduspor`da yaşandı. Kayserispor`da Mutlu Topçu yerini Cüneyt Dumlupınar`a bırakırken, Orduspor`da Fikret Yılmaz`tan boşalan Teknik Direktörlük görevine Erkan Sözeri getirildi. Bu sezon Teknik Direktörlük konusunda sorun yaşayan Orduspor`da Erkan Sözeri takımın başında 1 hafta kalırken, daha sonra Sebahattin Akbayrak-Muhammet Dilaver ikilisi görev yaptı. Daha sonra geçici olarak bir hafta Memduh Fidan yönetiminde sahaya çıkan Karadeniz ekibi, göreve getirilen Levent Devrim`in de istifasıyla bir kez daha Teknik Direktörlük değişikliğine gitmek zorunda kaldı. 11. haftada Ali Şahin yönetiminde Adana Demirspor`a 1-0 mağlup olan Orduspor, sezona Ziya Doğan ile devam ediyor.
 
Diğer değişiklikler
Ligde Manisaspor`da Tahir Karapınar`ın yerine Taner Taşkın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor`da Nurettin Sağlam`ın yerine Hakan Kutlu, Giresunspor`da Mehmet Birinci`nin yerine Erkan Sözeri, Antalyaspor`da ise Engin Korukır`ın yerine Hami Mandıralı Teknik Direktörlük görevlerine getirildiler. Teknik Direktör değişikliğine giden son ekip de Albimo Alanyaspor oldu. Ligde 7. haftayı 3. sırada geçmesine rağmen son 4 haftada hiç puan alamayan Alanya temsilcisi, geçen yıl takımı PTT 1. Lig`e çıkaran Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırdı.
Paylaş