Pota'da güller açtı

740

 Müsabakaların sonunda  dereceye giren takımların madalya ve kupalarını;Umurbey  Belediye Başkanı Sami Yavaş,KADEM İl Temsilcisi Aynur Yavaş,Tiyatro sanatçısı(Çiçek taksi)Özgür Özgülgün, Ana sponsor MERKA Yapı sahibi Erkan Toyğu,American Life Kurum müdürü Ersin bey,Anafartalar market sahibi Şahin Bektaş ve değerli eşleri Fatma Bektaş,velilerimiz İlhan Kurt, İlyas Demir, Basketbol İl Temsilcimiz Murat Firidinoğlu, verdi.

Basketbol sporunun yerel ve ulusal basında yer almasını sağlayan destekleyen bir çok basın mensupları bizleri yanlız bırakmadı.
  Umurbey  Belediye Başkanı Sami Yavaş turnuva hakkında yaptığı konuşmada Çanakkale Basketbolunun devamlı yanında olacaklarını ve desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.
  Ayrıca, turnuvaya  Çanakkale basketbol severlerin her maçta destek vermelerine teşekkür etti. Organizasyonda görev alan hakem,teknik kadroya  özverilerini takdirle karşıladığını ifade ederek, turnuvanın sorunsuz geçtiğini, katılan takımların memnun ve mutlu ayrıldıklarını söyledi.
 Müsabakalar arasında veliler arası serbest atış yarışması yapıldı. Katılan her veliye kasa ile Umurbey Şeftalisi takdim edildi.  Final akşamı gelen konuklara çantalarla  meyve ikramında bulunuldu.
Atış yarışmalarında dereceye girenlere AK Konfeksiyon ,Takım müsabakalarında ise American Life ve Zer Optik indirimleri ile destek verdiler.
 Büyüklerde rakibi Anıl Kuyumculuğu 14-10 yenen Uysallar Home Design  Şampiyon oldu.
 
Sonuçlar;
 
Kızlarda:
1.Tamek
2.Beyaz Lotus
 
11 yaş erkekler;
1.Miller
2.All Stars
 
12 yaş Erkeklerde;
1.Truva Sigorta
2.Mavi Kaplanlar
 
13-15 yaş Erkekler;
1.EEB
2.Barınak
 
16-18 yaş Erkekler;
1.Uğur Elektrik
2.Gözdespor
 
Büyükler;
1.Uysallar Home Design
2.Anıl Kuyumculuk
 
Serbest Atış Yarışması:
1.Furkan Beltir
Turnike Atış Yarışması:
1.Barış Poslu ve Kaan Hurşit Can
3 Sayı Atış Yarışması: Yağız Bozkurt
 
(Haber Merkezi)
Paylaş