Potada; ÇOMÜ finalde

Üniversiteler arası Erkekler Basketbol Liginin 5 değişik grubunda oynanan müsabakalar sonuçlandı.

692
6 hafta süren mücadelelerin ardından gruplarında ilk sırayı alan İstanbul, Turgut Özal, Dicle, Zirve, Trakya Üniversiteleri doğrudan Play-Off grubuna yükseldi. Gruplarında ikinciler arasından en iyi 3 takım; Bingöl, Adıyaman ve Onsekiz Mart Üniversiteleri final grubuna katılma hakkı elde etti. Üniversiteler arası potada başarılı olan bu 8 takım bugünden itibaren (8-10 Mayıs 2013) 3 gün sürecek Ankara Spor Salonu`ndaki finallerde tek maç üzerinden eleme sistemi maçlarda kozlarını paylaşacak.

Final grubunun ilk gün maçlarında (Bugün)Zirve Üniversitesi 18 Mart Üniversitesi , Trakya Üniversitesi Adıyaman Üniversitesi, Turgut Özal Üniversitesi Bingöl Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi Dicle Üniversitesi ile karşı karşıya geliyor.
 
 
ÇOMÜ Antrenörü Harun Suyünç organizasyon ve final grubu müsabakaları için;
"Çok iyi organize edilen ve kusursuz yürütülen grup maçlarında başarılı olarak finallere katılmaya hak kazandık. Böyle bir turnuvanın parçası olmaktan mutluyuz. Gelecek yıllarda ligin daha uzun süreli ve daha fazla katılımlı gerçekleşmesi en büyük dileğimiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.
Paylaş