Pota`da sezon finali

Çanakkale Basketbol yerel liglerinde 2012-2013 sezonu muhteşem bir törenle sona erdi. Anafartalar Spor Salonu`nda şölen havası yaşandı.

1588
Minik Kız ve Erkekler ödül törenine Yıldız Kız Milli Basketbol takımı damgasını vurdu. Antrenörler ve oyuncular pota şölenini büyük bir çoşku ile karşıladılar. Ödül töreninde Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör ve GHSİM`lüğü Şube Müdürü Saadet Kurt bulundular.Ödüllerin dağıtımında; Yıldız Kız Milli Takım Menajeri Çiğdem Ayşe Oktay , Baş Antrenör Halil Demirbaş, Antrenörler Murat Kaya, Doğan Korkmaz ve Kondisyoner Amberly Whitehead ve Milli Takım sporcuları törene renk kattılar. Minik Erkekler`de Şampiyon Türk Telekomspor`u final serisinde 3-0 geçen Kepezspor oldu. Kızlar`da ise tüm maçlarını kazanan AYVACIK Ü.H.İ.Ö.O.S.K. birinciliği elde etti.
 
 
 
 

Törende liglere katılan 12 erkek ve 5 kız takımı hazır bulundu. Sezonda Çanakkale Basketbolu`nun ilerlemesi ve yayılması için ter döken tüm antrenörler yer aldı.
 
 

Seyirci muhteşemdi. Salon hınca hınç doluydu. Minik sporcular ise muhteşemdi. Geleneksel duruma gelen veliler arası Stafet yarışması yine ilgi ile izlendi. Şafak Özkan,Tuncay Bayram,Bülent Ünlü,İnanç Sevim,Aşkın Taylan,Alper Mut,Bora Atikol,Bahar Mut,Ali Koparan,Orhan Yalçın,Barış Hüşan,Hakan Peker,Gökhan Güdem kıyasıya yarıştılar. En iyi Dereceyi İnanç Sevim yaptı.
 
 
 
 
 
 
Paylaş