havadurum

Polis eşlerinden kermes

Polis Eşleri Kaynaşma Yardımlaşma Derneği`nce Polis Evi`nde öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

1441
Çeşitli giysi, kumaş, yiyecek, çiçek ve çeşitli ev aksesuarlarının satışa sunulduğu kermesin açılışında konuşan Vali Güngör Azim Tuna Çanakkale`de kurumların sosyal sorumluluk görevini yerine getirdiğini belirterek, kardeşlik içinde yapılan kermes gibi etkinliklerin toplumun katmanlarını kaynaştırdığını ve paylaşımı artırdığını belirtti.
 
 Kermesten elde edilecek gelirin emniyet teşkilatı için manevi güç teşkil ettiğini belirten Tuna katkı sağlayan polis eşlerine teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu ise her yıl düzenlenen kermesin geliri ile Emniyet Teşkilatı mensuplarının üniversitede okuyan çocuklarına burs verileceğini ve gelirin bir kısmının ise Ankara`ya gönderileceğini söyledi.
 
 
Büyük ilgi gören kermesin açılışını Vali Güngör Azim Tuna`nın eşi Pervin Tuna, İL Emniyet Müdürü`nün eşi Hatice Zoroğlu ve İl Defterdarı Sacide Şakar yaptı. Kermese Cumhuriyet Başsavcısı Salih Çokal, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mesut Özel, İl Müftüsü İbrahim Öcüt`ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 3 gün Deniz Polis Evinde açık kalacak olan kermeste ilk gün davetliler birbirinden güzel ev yapımı ürünlerin tadına bakarak, alış veriş yaptı.
 
 
Paylaş