havadurum

Play-Off provası

Çanakkale Dardanelspor normal sezonun son maçında Silivrispor`la karşılaşıyor

1048
Yarın 18 Mart Stadı`nda 15.30`da başlayacak müsabakada takımlar puan kaygısından uzak, prestij mücadelesi verecek. Ancak, Kırmızı-Beyazlı ekip önemli maçlar arefesinde bir kez daha testten geçecek.
 
Acısıyla tatlısıyla, soğuğu sıcağıyla, binlerce kilometre kat edilerek yapılan zorlu deplasman seyahatleriyle 3.ligde 34 hafta süreli maraton yarın oynanacak karşılaşmalarla tamamlanıyor. Bu müsabakalardan biri de yarın 18 Mart Stadı`nda Çanakkale Dardanelspor`la Silivrispor arasında oynanacak. Kırmızı-Beyazlı takım yer ve tarihi daha sonra açıklanacak Play-Off grubu maçları öncesi provadan geçecek. Karşılaşma konuk Silivrispor için de puan açısından önem taşımıyor. Takımların teknik heyetleri normal sezonun son maçında forma şansı verecekleri futbolcuların performanslarını değerlendirme imkanı bulacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu`nun açıklamasına göre, ihalesi gerçekleşen ve Temmuz 2013 ayından itibaren 1 yıl süreyle yenileme çalışmalarının yapılacağı 18 Mart Stadı mevcut konumuyla takımlara ve seyircilere kapılarını son kez açacak.
 
 
Çanakkale Dardanelspor - Silivrispor maçını Kırklareli Ulusal hakemlerinden İlker Güneş yönetecek. Güneş`in yardımcı hakemliklerinde yine Kırklareli`den Barış Turan ve Can Öztekin bulunacak. Karşılaşmada Tekirdağ`dan bayan hakem Neslihan Muratdağı 4.hakemlik yapacak.
 
 
Zafer Koçbay 3.lig maçında
Çanakkaleli hakemler yarın Vakfıkebir ilçe stadında oynanacak Beşikdüzü - Kayseri Şekerspor maçında görev yapacak. Karşılaşmayı Ulusal Hakem Zafer Koçbay yönetirken, yardımcı hakemliklerinde Mustafa Köseoğlu ve Barış Baydemir bayrak sallayacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Çanakkale`den Recep Bakkal. Tehlikeli bölgede bulunan ve ligden düşmekle karşı karşıya olan ev sahibi Beşikdüzü adına son derece önem taşıyan müsabakanın sonucu, 3.lig,1.grupta klasmanın alt sıralarında bulunan diğer takımları da doğrudan ilgilendiriyor.
 
Olay Spor
3.lig, 2.grupta son haftanın hakemleri 
5 Mayıs 2013 pazar
 
15.30 Bld. Bingölspor-İskenderun 1967 : Deniz Gültekin 
15.30 Derince Bld.spor-Bursa Nilüferspor : Öner Fırat 
15.30 Manavgat Evrensekispor-Hacettepe: Cihan Ataş 15.30 Menemen Bld.spor-Aydınspor 1923 : H. Hüseyin Yıldırım 
15.30 E. Refahiyespor-Trabzon Kanuni F.K: Ekrem Gerginci
15.30 Ç.Dardanelspor-Silivrispor : İlker Güneş 
15.30 Kilimli Bld.spor-Ümraniyespor : Özgür Sepin 15.30 Adıyamanspor-Batman Petrolspor : Burak Taşkınsoy 
Paylaş