Plajlar şen

Dabakoğlu Tesisleri`nde spor, eğlence ve deniz keyfi bir arada...

629
Futbol mevsimi geride kaldı. Sportif faaliyetler izne çıktı. Bütün bir yılın yorgunluğunu sahillere koşarak atmak isteyenlere, havaların sıcak olması da ilave bir keyif getirdi. Barbaros Mahallesi’ndeki Dabakoğlu Tesisi de bu imkanı sağlayan mekanlardan. Yanındaki halı saha ile futbol hizmeti veren bu kuruluş, bünyesindeki düğün salonu, plajı ve oyun alanları ile de gözde. Şahane Boğaz manzarası altında, kimi halı sahada futbol keyfi yaşıyor, kimisi de deniz ve kumun tadına çıkarıyor. Kimileri de çaylarını yudumlarken, Çanakkale Boğazı’nın nefis manzarası ile yetiniyor.
 
Dabakoğlu Tesisleri yönetimi misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyor. Güler yüzlü hizmeti ilke edindiklerini söyleyen tesis sahibi Semih Dabakoğlu, “Bir aile ortamında, sıcak ve samimi havada denize girerek, günü birlik konaklamak isteyenler için her türlü imkanımız vardır. Denizimiz temiz, kumsalımız harikadır. Her türlü yiyecek içecek mevcuttur. Yakında spor aktiviteleri ile ilgili yatırımlarımız da olacaktır” diyerek, gerek spor yapmak isteyenleri, gerekse dinlenmek isteyenleri beklediklerini belirtti.
 
Sporsuz, dolayısıyla futbolsuz şu günlerde, halı sahadaki maçlarla futbol özlemini giderenlerin yanında, denizden faydalanmak ve kumsalda güneşlemek isteyenlerle dolan tesisler cıvıl, cıvıl.
 
Cahit GÖVEREN
Paylaş