Pideciler kapıştı

Güzelyalı Beşkardeşler Pide Kebap Salonu çalışanları ile Gülen Pide çalışanları arasında yapılan halı saha maçı kıran kırana geçti.

687
Dabakoğlu halı sahada  Güzelyalı Beşkardeşler Pide Salonu’nun 13-5 üstünlüğü ile tamamlanan müsabakanın sonunda her iki takım dostluk gösterisi sergiledi. Kaleci olarak görev yapan Pidece Hasan Usta’nın harikalar yarattığı karşılaşmada Yakup Boz Antrenörlük yaptı.. Beşkardeşler Pide Salonu’nun 7 golüne imza atan Özgür ise gol kralı oldu.
 
Müsabaka sonunda, oyuncular Beş Kardeşler Pide Salonunda hazırlanan kebap ve pideleri yiyerek birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler. Bu konuda görüşlerini aldığımız Beşkardeşler Pide Salonu sahibi Mehmet Bilici şunları söyledi; “Aynı sektörde çalışan insanların birbirleriyle yakınlıkları malumdur. Her şeyden önce meslektaş olduklarını unutmamak gerekir. Hepimizin amacı, hizmet sektöründe müşterilerimizi memnun etmektir. Günün yorgunluğu ile stres atmak isteyen çalışanlarımıza böyle aktiviteler yaptırarak, değişik bir ortam yaratmak amacındayız. İleriki günlerde, Voleybol ve Masa Tenisi müsabakaları için start vereceğiz.”
 
Bu müsabakada Beşkardeşler Pide Salonu’nun Koç’u Şef  Tekin, müsabakaya çok iyi hazırlandıklarını ve iş bitiminde çalışanların gece kros yaparak nefes açtıklarını söyledi.  Müsabakayı mağlup kapatan Gülen Pide ekibinin kaptanı Ali Usta ise; “Gayretlerimiz galibiyete yetmedi. Sonuçta dostluk kazandı. Rakibimizi tebrik ediyoruz” diyerek Fair-Play örneği sergiledi.
Paylaş