Personellerin el hijyeni başarısına ödül

Çan Devlet Hastanesi, el hijyenine uyum sağlayan sağlık çalışanlarını başarılarından dolayı ödüllendirdi ve el hijyeninin enfeksiyon kontrolündeki kritik rolüne dikkat çekti.

167

Çanakkale Çan Devlet Hastanesi, Dahiliye Servisi'nde görev yapan personellerine, 2024 yılının üçüncü çeyreğinde "El Hijyeni" uyumunda gösterdikleri başarı nedeniyle teşekkür belgeleri takdim etti.

Belgeler, Çan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kemal Özdemir ve Enfeksiyon Kontrol Komitesi Birimi tarafından takdim edildi.

Hastaneden konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Çan Devlet Hastanesi olarak temiz ellere öncelik vermek için, hasta ve yakınlarından yöneticilere kadar her seviyedeki insanın, el hijyenine uyum davranışı ve tutumu kazanmada kilit oyuncular olarak hareket etmesi bilinciyle, hayat kurtarmak için el hijyeni ve enfeksiyon kontrolünün önemine inanarak her seviyedeki sağlık çalışanımızın yüksek kalitede ve daha güvenli bakım için el hijyeni konusunda birleşmesi için var gücümüzle çalışmaktayız." ifadeleri yer aldı.

(NEVİN YÜKSEL)
Paylaş