havadurum

Pendikspor Suskunluğunu Beşiktaş'a Karşı Bozdu: 4-0

Süper Lig’in 21. haftasında Pendikspor, Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attı. Pendikspor’un gollerini Umut Nayir, Halil Akbunar, Mame Thiam ve Nuno Sequeira kaydetti. Beşiktaş ise yeni teknik direktörü Fernando Santos ile ilk yenilgisini aldı.

942

Süper Lig’de 8 maçtır kazanamayan Pendikspor, 21. haftada Beşiktaş'a karşı seriyi bozdu! Kartal yeni hocası Santos’la ilk yenilgisini 4-0’la alırken Umut Nayir eski takımı karşısında perdeyi açan golü attı. Halil Akbunar, Mame Thiam ve Nuno Sequeira da skoru belirleyen isimler oldu. Bu sonuçla Pendikspor puanını 19’a yükseltirken, Beşiktaş 35 puanda kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı.

Pendikspor’dan Gol Şov

Pendikspor, Beşiktaş karşısında maça hızlı başladı. 4. dakikada Umut Nayir’in kafa golüyle öne geçen ev sahibi ekip, ikinci yarıda da baskısını sürdürdü. 70. dakikada Halil Akbunar’ın şık vuruşuyla farkı ikiye çıkaran Pendikspor, 74. dakikada Mame Thiam’ın penaltıdan attığı golle rahatladı. 82. dakikada Nuno Sequeira’nın serbest vuruştan kaydettiği golle de skoru 4-0’a getiren Pendikspor, Süper Lig’de ilk kez bir iç saha maçında 4 gol attı.

Beşiktaş’ta Büyük Hayal Kırıklığı

Beşiktaş, Pendikspor karşısında beklenen performansı sergileyemedi. Siyah-beyazlılar, ilk yarıda rakip kalede etkili olamazken, ikinci yarıda da savunmada büyük hatalar yaptı. Pendikspor’un gollerine engel olamayan Beşiktaş, hücumda da varlık gösteremedi. Fernando Santos yönetimindeki üçüncü maçında 4-0 yenilen Beşiktaş, Süper Lig’de 4. sıraya geriledi. Beşiktaş’ta ayrıca Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele eden Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar da büyük bir eksiklik yarattı.

Maçın Öne Çıkanları

Pendikspor - Beşiktaş maçının öne çıkan isimleri şöyle:

Pendikspor’da Umut Nayir, eski takımına karşı attığı golle maçın kahramanı oldu. Umut, bu sezon Süper Lig’de 5. golünü kaydetti.
Beşiktaş’ta Tayfur Bingöl, tüm kulvarlarda 6 müsabaka sonra ilk 11’de sahaya çıktı. Tayfur, 90 dakika boyunca mücadele etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş