havadurum

Parola: Şampiyonluk, İşareti: Galibiyet....

Dış sahalarda elde ettiği parlak sonuçlarla “Deplasman Takımı” ünvanını alan Çanakkale Dardanelspor bu kez evinde Derince Belediyespor`a patlamak istiyor...

772
Bugün 18 Mart Stadı`nda 13.30`da başlayacak maça mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak Kırmızı-Beyazlı takım ilk yarıda 3-1 yendiği Derince Belediyespor`u bir kez daha mağlup etmek için mücadele verecek...
 
3.lig,2.grupta maratonun bitimine 8 hafta kala Aydınspor 1923 takımıyla müthiş bir yarış içine giren Çanakkale Dardanelspor, telafisi mümkün olmayan maçlardan birine daha çıkıyor. Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle bir gün öne alınıp, bugün 18 Mart Stadı`nda oynanacak müsabakada körfez ekibi ile karşılaşacak Kırmızı-Beyazlı takımda tek seçenek galibiyet. Yeni hocası, eski Adanasporlu futbolcu Ali Asım Balkaya idaresinde ligde kalma uğraşı veren Derince Belediyespor`un puana ihtiyacı olması karşılaşmanın zorluk seviyesini yükseltiyor. Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde dış saha maçlarındaki başarısını iç saha galibiyetiyle pekiştirmek isteyen Çanakkale Dardanelspor böylelikle Aydınspor 1923`le olan puan farkını kapatmayı amaçlıyor. Çanakkale Dardanelspor bugün evinde Derince Belediyespor`la oynarken, lider Aydınspor 1923 yarın (17 Mart 2013 pazar saat 13.30) Bursa`da kozlarını Nilüferspor`la paylaşacak. Nilüferspor`un düşme tehlikesini yüreğinde hissetmesi nedeniyle zorlu geçmesi beklenen bu karşılaşmada, ev sahibi takımın direnç göstereceği sanılıyor.
 
Maçı Eser Birinci yönetecek
Bugün 18 Mart Stadı`nda saat 13.30`da başlama düdüğü çalınacak müsabakayı Ankara`dan Ulusal hakem Eser Birinci idare edecek. Eser Birinci`nin yardımcılıklarını başkentten Ulusal yardımcı hakemler Soner Maraş ile Mustafa Çavuş yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi yine Ankara`dan Mert Türk. Eser Birinci, son görevinde Fethiyespor - Faturavizyon Kahramanmaraşspor arasında oynanan ve 0-3`lük skorla biten 2.lig maçında düdük çalmıştı. Bu müsabakada Nurettin Dehmen gözlemcilik yapacak. Bekir Şeker ise Temsilcilik görevi üstlenecek.
 
Koçbay B.Nilüferspor - Aydınspor 1923 maçında
Çanakkaleli klasman hakemi Zafer Koçbay 17 Mart 2013 pazar günü (yarın) saat 13.30`da Bursa`da oynanacak Nilüferspor - Aydınspor 1923 maçında düdük çalacak. Çanakkale Dardanelspor`u yakından ilgilendiren bu müsabakada Zafer Koçbay`ın yardımcı hakemleri Balıkesir`den Hüseyin Kocadağlı ve Yalova`dan İlhan Akşakar. Bu karşılaşmanın 4. hakemi Bilecik`ten Fatih Gündoğdu. Koçbay`ın yardımcı hakemleri ile 4. hakeminin Çanakkale`den olmaması kent futbol hakemleri arasında yadırgandı.
 
3.Lig, 2.grupta 27.haftanın hakemleri
 
16 Mart Cumartesi (Bugün):
13.30 Dardanelspor - Derince Belediyespor Eser Birinci
 
17 Mart Pazar (Yarın):
13.30 Kilimli Belediyespor - Erzincan Refahiyespor Oktay Taş
13.30 İskenderunspor 1967 - Sivas Dört Eylül Bld.spor Ahmet Aslan
13.30 Manavgat Evrensekispor - Menemen Belediyespor Niyazi İzgören
13.30 Ümraniyespor - Batman Petrolspor Murat Orhan
13.30 Hacettepe - Adıyamanspor Sedat Sert
13.30 Silivrispor - Gebzespor Emrah Yılmaz
13.30 Bursa Nilüferspor - Aydınspor 1923 Zafer Koçbay
13.30 Belediye Bingölspor - Trabzon Kanuni Fut. Klb. Ali Adıgüzel
Paylaş