Parlak "Halka hizmet, hakka hizmettir"

1208

 Cevatpaşa Mahallesi Muhtar adayı Zekeriya Parlak gazetemiz Çanakkale OLAY’a adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Hastanebayırıspor’un tanınmış Başkanı Parlak’ın aynı zamanda geçmiş dönemde birçok kurum ve kuruluşta yöneticilik deneyimi de bulunuyor. Muhtar adaylığı ile ilgili mesai kavramı gözetmeden mahallenin ve mahallelinin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Parlak; “Halkımızın problemlerini kendime ilke edindim. Kendi derdim gelmez aklıma” dedi. Cevatpaşa Mahallesi için bir dizi projelerle göreve talip olduğunu ifade eden Zekeriya Parlak, “Paşamahalleliler, bu onuru şahsıma layık görürlerse, kendilerine olan hizmetlerimi çok çalışarak, yerine getireceğim” dedi.   Açıklamasında, “neden aday oldum?” sorusunu yanıtlayan Parlak;  “2014 yılı seçimlerinde aday olmayacağımı beyan ettikten sonra haklarını helal etmeyeceklerini söyleyen mahalle büyüklerimden, haklarını helal etmeleri için. Kordon çizgisinin uzaması, deniz sporlarının o bölgede yapılabilmesi; sahilden, uygun yerlerden özellikle yaşlılar ve çocuklar için yürüyen merdivenler yapılarak Özgürlük Parkına daha rahat ulaşılabilmesi için. Çamlık Mevkii olarak bilinen yerde bulunan Askeri Hastane’nin aslına uygun restore edilerek halkımıza ve turizme kazandırılması için. Mahallemizin Nara Yolu sahil şeridinin su sporlarına, yelken, yüzme, dalma gibi etkinliklere uygun hale getirilmesi için” dedi.

 “Çocukların sağlıklı toplumun temelini oluşturduğunu unutmamalı”
Çocukların sağlıklı toplumun temelini oluşturacağını unutmamak gerektiğini dile getiren Parlak;  “Bu nedenle, mahallemizde bulunan kreş ve ilköğretim okullarımızın sorunlarını okul idaresi ve okul aile birlikleri ile tespit ederek çözümlenmesi konusunda gerekli bütün adımların atılması için. Her yıl geleneksel “Cevatpaşa Mahallesi Sokak Şenliği” yapmak için. Muhtarlık çatısının her kesimi kucaklayan, temsilinin her zaman ağır, onurlu, yüce bir makam olduğu bilincini hiçbir zaman unutturmamak için. Bazı şeyler hayallerde başlar. Celal Atik Sokak Nara Yolu bağlantısının gerçekleştirilerek, askeriye girişinin eskiden olduğu gibi eski yerine çekilerek, trafiğin rahatlamasıyla birlikte o bölümün sivillere açık hale gelmesi için. Hastanebayırı semt sahasının yanında bulunan, Milli Eğitim Lojmanları’nın istimlak edilerek basketbol ve tenis alanları yapılarak, kulübe ve mahallemize kazandırılması için. Semtimizde doğmuş, büyümüş, yaşamış ünlülerimizi anacağımız önemli buluşma günleri yapmak için. Herkesin birbirine selam verip gülümsediği, birbirinin yardımına koştuğu bir mahalle için” dedi.
 
Zekeriya Parlak kimdir?
Hastanebayırıspor Kulübü Başkanı, aynı zamanda Cevatpaşa Mahallesi Muhtar adayı Zekeriya Parlak semt okullarına Beden Eğitimi derslerinde ve öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirmek amacıyla spor tesislerinin kapılarını açtı. Bu sıcak yaklaşımlardan memnun kalan okul yöneticileri, öğrenci velileri ve geleceğimizin teminatı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri çocuklarımız memnuniyetlerini Hastenebayırıspor yönetimine bildirdiler.
(Oya Koyuncu)
Paylaş