Parion Otel yarın tanıtılacak

Çanakkale`nin ikinci 5 yıldızlı oteli olarak inşaa edilen Parion Otel`in lansmanı ve basına tanıtımı yarın düzenlenecek kahvaltı ile gerçekleştirilecek.

1404
Çanakkale`de ikinci 5 yıldızlı otel olarak hizmete giren Parıon Otel lansman ve tanıtımı amacı ile 8 Nisan Salı günü (yarın) gerçekleştirilecek. Parion Otel, ÇAN-KA Şirketler Grubu tarafından 16 bin metrekarelik alan üzerine inşaa edildi. Parion Otel, internet sitesinden yapılan tanıtımda “Ulusal ve Uluslararası alanda insanlığa daha iyi hizmet etmek amacı ile kurulmuş Parıon Hotel alanında rekabetçi ve yenilikçi olmayı hedeflemektedir. Parıon Hotel, ismini Çanakkale Boğazının Anadolu kıyısında Çanakkale İli, Biga ilçesi, Kemer Köyü sınırlarında bulunan ve hazineleri ile ünlü antik Parıon Kentinden almıştır. Parıon Hotel, şehir merkezi konumuyla, şık ve nezih tasarımlı 162 oda 380 yatak kapasitesi ve otel hizmetleri ile misafirlerini ağırlamaktadır. Günün yorgunluğunu atabileceğiniz, önemli iş toplantıları ve sempozyumlarınızı düzenleyebileceğiniz, gizemli ve binlerce yıllık tarihi gezintiye çıkabileceğiniz Çanakkale’de, seçkin, deneyimli personeli ve beş yıldızlı hizmet kalitesi ile Parıon Hotel size eşlik etmeye hazırdır” denildi.
 
Vizyonu
Parion Otel vizyonu ile ilgili olarak ise, “Dünyayı binlerce yıllık konukseverliğimizin ışığı ve sıcaklığı ile sarmak, Uluslararası seviyede bölgemizin turizm anlayışının sürdürülebilirliğini sağlamak, Uluslararası alanda yenilikçi kaliteli ve başarılı olmak, Güvenilirlik ve saygı ilkesiyle sektörde, hizmet kalitesi ile Parıon Hotel Markası yaratarak, lider olmayı vizyon edindik” ifadeleri kullanıldı.
 
Misyonu
Parion Otel misyonu ise “Dünyadaki oteller ve şirketler içerisinde seçkin küresel otelcilik şirketi olmak, Sektörün öncü ve kaliteli personelinin ve önemli misafirlerin ilk tercihi olmak, Çalışanlarına verdiği önem ile dayanışmanın olduğu huzurlu bir ortamda, misafir memnuniyetini en üst düzeye çıkartarak sektörde öncü bir kuruluş olmak şirket olarak misyonumuzdur” şeklinde belirlendi.
Paylaş