Özcan Sezer seyir terası yenilendi

Gelibolu’da teras tepe olarak nitelendirilen Hoca Hamza Mahallesi’nde bulunan "Özcan Sezer Seyir Terası Parkı" baştan aşağı yenilenerek modernize edildi.

732
Gelibolu Belediyesi bir taraftan yeni parklar yapıyor, bir yandan da mevcut parkları yeniliyor. Hoca Hamza Mahallesi’nde teras tepe olarak nitelendirilen bölgede bulunan "Özcan Sezer Seyir Terası Parkı" Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla tamamen yenilendi. Bin 700 metrekarelik alanda kurulu olan parkta ahşap görünümlü beton çitler yenilendikten sonra, toprak olan zemine otomatik sulama sistemi kurularak üzerine çim serimi gerçekleştirildi. Dekoratif taşlarla yürüyüş yolu oluşturulan, çocuk oyun gruplarının yenilendiği parka spor aletleri ilave edildi.
 
Yeni haliyle büyük beğeni toplayan parka 12 adet aydınlatma direği de konularak gece için kullanışlı ve güvenli hale getirildi. Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar, Gelibolu’nun en güzel bölgelerinden biri üzerinde kurulu olan "Özcan Sezer Seyir Terası Parkı"nı örnek gösterilecek bir park haline getirdikleri için oldukça mutlu olduklarını belirtti.
Paylaş