Öz; “Hepimiz bir aileyiz”

Özler Gıda bayilerine iftar yemeği verdi...

795
 
 
 
Çanakkale’de faaliyet gösteren ve Çay-Kur, Trakya Birlik gibi lider markaların temsilciliğini de yürüten Özler Gıda Çanakkale Ldyia Restoran’da bayilerine yönelik iftar yemeği verdi. Tüm ilçe ve il merkezindeki bayilerin aileleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğine katılımın yoğun olduğu gözlendi.
 
Duaları, Şahin Karademir’in tasavvuf müziği eşliğinde geçen yemekte Yönetim Kurulu Başkanı K. Ercan Öz ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Öz de birer konuşma yaptı. Özler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı K.Ercan Öz; “Şirket kurucumuz rahmetli Hasan ÖZ her yıl şirket bünyesinde, şirket çalışanlarıyla birlikte iftar vermeyi geleneksel hale getirmişti. Bu yıl İftar yemeğimizi daha geniş kapsamlı yapmayı düşündük. Bayilerimizle birlikte bir arada olmak adına iftar yemeği vermeyi uygun bulduk. Bizleri yalnız bırakmayan siz değerli bayilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
 
Özler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bülent Öz ise; “Mübarek Ramazan ayında olmamız sebebiyle içimizde yaşattığımız huzurun yanı sıra, insanları bir araya getiren, aynı sofrada buluşturan bu kutsal ayın önemini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bundan dolayı; Özler Gıda olarak bizde, siz mesai arkadaşlarımızla birlikte bir arada olmak ve muhabbetlerimizi derinleştirmek adına, bir aile olduğumuzu göstermiş olmanın inancını taşıyoruz. Bu yüzden sizlerle birlikte olmaktan dolayı kelimelerin tarif edemeyeceği mutluluğu yaşıyoruz. Bu duygularla şunu da ifade etmek isterim ki, yapmış olduğumuz iş sahamız gereği, insanımıza vermiş olduğumuz hizmet çok önemli ve anlamlı. Her insanın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerini vatandaşa ulaşmasını sağlamak için her birimiz bu kutsal görevi yerine getiriyoruz. Ayrıca üreticiden, toptan satış noktasına oradan perakende satış noktasına ve son olarak tüketiciye ulaşmasını sağlayan bir zincirin halkasıyız her birimiz. Kısaca hepimiz bir aileyiz. İşte bu ailenin bireyleri olarak bu gece bir araya gelmenin, aynı sofraya oturmanın, aynı çorbaya kaşık sallamanın mutluluğu, sevinci başka bir şeyle ölçülemez bence… Bu bakımdan bu geceki iftar davetimize gelerek, bu çatının altında bir aile resmini çizmemizi sağlayan siz değerli mesai arkadaşlarımıza, değerli konuklarımıza Özler Gıda A.Ş olarak minnet duygularımızı sunmak istiyoruz. Ve başta Özler A.Ş. çalışanları olarak ve yönetim kurulu Başkanımız K.Ercan ÖZ, Yönetim kurulu Başkan V. H.Gürcan ÖZ ve Bülent ÖZ olarak teşekkürlerimizi, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” diye konuştu.
Paylaş