havadurum

Onların; Kramponları küçük, Futbolları büyük .....

18 Mart Stadı`nda düzenlenen final maçları tam bir şenlik havası içinde geçti. Yarınların yıldız adayları hünerlerini sergilerken, beğeni kazanıp, alkışlandı

U-11 kategorisi maçları tam bir şölen havası içinde geçti. 6 kulüp takımının katıldığı organizasyonda birbiri ardına yapılan müsabakaları tribünlerde çok sayıda sporcu yakını heyecanla izledi. Organizasyonun son maçında Lapsekispor`u seri penaltı vuruşlarıyla 5-4 mağlup eden Arslancaspor mutlu sona ulaştı.

1345
 
Çanakkale İl Futbol Temsilciliği ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından çim sahada gerçekleştirilen Miniminikler`in final maçlarına, mücadele verdikleri grupları ilk 2 takım arasında tamamlayan 6 ekip katıldı. Tek maç üzerinden eliminasyon sistemine göre yapılan müsabakalarda Arslancaspor, Hastanebayırıspor, Bigaspor, Gelibolu Harbişspor, Lapsekispor ve Biga Adaspor yer aldı. Art arda oynanan karşılaşmalarda rakiplerini birer birer eleyen Arslancaspor, U-11 Miniminikler Ligi`nin Şampiyonu ünvanı ile taçlandı. Final maçlarından sonra yapılan ödül töreni kramponları küçük, futbolları büyük olan yarınların yıldız adaylarını, tribünleri dolduran onların yakınlarını, kulüp antrenör ve yönetimlerini mutlu etti. İl Futbol Temsilcisi Hayrettin Acar, Temsilci Yardımcısı Serkan Yurdabak, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Turgut Tutum ve Mithat Bayrak organizasyona iştirak eden tüm takımlara kupa ve madalyalarını verdi. Ayrıca, 6 takımın tüm sporcularına eşofman armağan etti. U-11 kategorisi Miniminikler Liginin başarılı geçtiğine dikkat çeken İl Temsilcisi Hayrettin Acar turnuvaya katılan tüm kulüplere ve futbolculara teşekkür etti.
 
 
Antrenör Abdullah Sula mutlu
U-11 Miniminikler Liginin son final maçında Lapsekispor`u seri penaltı vuruşlarıyla 5-4 yenerek, bu kategorinin yenilgisiz Şampiyonu olan Arslancaspor`da alt yapıda uzmanlaşan Antrenör Abdullah Sula takımı ve organizasyonla ilgili olarak şu görüşlere yer verdi. " Arslancaspor alt yapısı 6 ay gibi kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen, kulübümüzün geleceği adına son derece önem taşıyan U-11 Miniminikler ligine hızlı bir tempoda hazırlandık. Şampiyonluk Arslancaspor camiası için önemliydi. Bu kategoriye Futbol Federasyonu büyük önem verdi. Çanakkale İl Futbol Temsilciliği ve ASKF de gerekli titizliği göstererek, organizasyonun başarılı geçmesi için özveriyle çalıştı. Turnuvada emeği geçen herkesi kutluyorum."          
 
 
Arslancaspor’lu futbolcuları tanıyalım
Şampiyon Arslancaspor`da kaleciler; Arda Özcan, Deniz Ersöz, savunmada; Eray Beyazlar, İbrahim Yılmaz, Berk Özkan, Mustafa Özer, Çağatay Yaşın, Barış Ünlü, Alperen Aygün, orta sahada; Can Kula, Emre Özsarı, Ata Erkin Mercan, Uğur Tepebaşı, Kemal Arıyel, Arda Çakırer, Forvette; Eren Çolak, Umut Demir, Eren Engin başarı ile görev yapıp, takımlarını zirveye taşıdılar. Takım kaptanı santrafor Eren Çolak turnuvada oynanan 8 maçta kaydettiği 33 golle Arslancaspor`un şampiyon olmasında pay sahibi oldu.
 
 
 
 
 
 
Paylaş