Onlar erdi muradına

3.Lig’in gruplarında İnegölspor ve Nazilli Bld.spor maratonun bitime 2 hafta kala 2.lige yükseldi...

405
Sezonun tamamlanmasına 180 dakika kala 3. grup lideri Hatayspor diken üstünde. Liderliğini 4 puan farkla sürdüren Hatayspor Çanakkale’de Dardanelspor ve iç sahada rakibi konumunda bulunan Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak.
 
57 kulübün 36 hafta süreyle yaptığı puan mücadelelerinde artık sona geliniyor. 3.Ligin 1.grubunda 71 puanlı lider İnegölspor, 2. grupta 75 puan toplayan Nazilli Belediyespor sezonun bitimine 2 hafta kala ipi göğüsleyip, Şampiyonluklarını ilan etti. 3. Grupta ise lider Hatayspor’un durumu kritik. Son 2 maçta, Çanakkale’de Dardanelspor ve evinde takipçisi Tarsus İdmanyurdu ile karşılaşacak Güney ekibinin şiddetle 3 puana daha ihtiyacı bulunuyor.
 
3. ligin gruplarında pek çok takımla Play-Off’a katılma mücadelesi yaşanıyor. Bilindiği gibi, gruplarını 2, 3, 4 ve 5. sıralarda bitirenler bu haktan yararlanıp, 2.lige yükselme uğraşı verecekler. 3.ligin gruplarında Keçiören, Akçaabat Sebat, Antalya Kepez Belediye, Ergani, Afyonkarahisar, Araklı ve Çarşamba şimdiden bu kategoriye veda ettiler. Gruplardan son 4 sırayı alan toplam 12 kulüp Bölgesel Amatör Lige (BAL) düşecek.
Paylaş