On Numara (Yusuf Eroğlu)

Kardeşim geç hastanelerinin başına, bildiğin işi yap. Şike meselesi gündeme geldiğinden beri, Fenerbahçe’yi suçlu göstermek için çaba gösteren adaşı ile Televizyon programına çıkmış. Bozacının şahidi, şıracı misali....

534
Çık Dünyamızdan!
Futbol Dünyamıza verdiğin zararın haddi hesabı yok. Yedi ay gibi kısa bir sürede bu kadar tahribat yapmak  başarı sayılır!. Bu yetmezmiş gibi, hala ahkam kesmeye devam ediyor.? Kim mi? İstifa eden TFF başkanı. Kardeşim geç hastanelerinin başına, bildiğin işi yap. Şike meselesi gündeme geldiğinden beri, Fenerbahçe’yi suçlu göstermek için çaba gösteren adaşı ile Televizyon programına çıkmış.  Bozacının şahidi, şıracı misali.
 
Davanın görülmesine 2 gün  kala, kalkıp Fenerbahçe’yi itham etmesi suçluluk alameti olmasın? Ayrıca, devam etmekte olan bir dava hakkında konuşmak ne kadar doğrudur? Başkan olduğu süre içinde, sürekli çelişkili tavırlar sergileyen, bir gün başka, ertesi gün başka konuşan, göreve devam edeceğini söyleyip, 24 saat geçmeden istifa eden bu zatın kredisi bitmiştir.
 
Hangi uçurum?
Şimdiki yöneticiler “Fenerbahçe’yi uçuruma götürdüler” diye, ahkâm kesiyor. Yahu!. Sen Türk futbolunu uçuruma sürükledin. Önce bunun hesabını ver.105 yıllık Çınara hakaret etmek, onun değerli yöneticilerini eleştirmek kimsenin haddi değildir. Kamuoyu nezdinde kendisini aklamak, Sarı-Lacivertli camiayı ise suçlu göstermek için, adaşı ile yaptıkları mizansen tutmamıştır. Sayın eski federasyon başkanı, daha önceleri de yaptığı gibi, hukuki gerekçeleri saptırmakta, birçok meseleyi gerçeğinden farklı aktarmaya çalışmaktadır. Üstelik bunları, “Ben Fenerbahçeliyim” diye övünerek yapmaktadır.
 
Biz de diyoruz ki, “Böyle Fenerli varken düşmana ne gerek var ki?” Yapması gereken şudur. Günah çıkartıp köşesini çekilmek ve futbol dünyasından çıkmak. Ünlü düşünür Gothe “İnsan konuşmaya başlayınca, şaşırmaya da başlar” diyerek, görevdeyken iki kelime etmeyenlerin, istifa sonrası bülbül gibi şakımalarını ne güzel anlatmıştır.
 
Sağlıcakla kalınız.
Paylaş