havadurum

Ön koşul, yarışmacı kimlik!

516

 BAL’da sezonun ilk resmi maçları 21-22 Eylül 2019 tarihlerinde oynanacak. Süper Amatör Lig ile 1.Amatör Lig’in başlama tarihlerine ise Dr. Firuz Erdil önderliğindeki ASKF Genel Başkanlığı karar verecek. Bunun  saptanması için,  23 Ağustos 2019 Cuma günü (Bugün) 18.00`de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü`nde gerçekleşecek toplantıya Çanakkale futbolunun tüm unsurları birer delege ile katılacaklar. 

Yerel futbol sezonu, ilk oturumunda,  Futbol İl Tertip Kurulları seçimine,  kulüp başkan ya da yöneticilerinin iştirak etmeleri isteniyor. Kulüpler toplantısında; amatör liglerde uygulanacak esaslar anlatılacak, sezon ile ilgili  bilgiler, değişiklikler ve uygulamalar aktarılacak. Liglere katılacak kulüpler belirlenecek. Fikstürler çekilecek. Belirlenecek İl Tertip Kurulları çalışmalarına start verecek. 
 
Yerel liglere katılması muhtemel kulüpler
2019-2020 sezonunda Çanakkale Süper Amatör Lig’de 12 takımın yer alması bekleniyor 
Biga Adaspor, Geliboluspor, Yeni Çanspor, Ezinespor, Karabiga  Bld.Gençlikspor, , Lapsekispor, Gökçeadaspor, Küçükkuyu Gençlerbirliği, Kepezspor, Gümüşçayspor, Hastanebayırıspor ve Çanakkale Dardanel’in SAL’a katılım hakkı bulunuyor. 
Çanakkale 1.Amatör Lig’de 12 kulüp takımının mücadele edeceği sanılıyor; Barbarosspor, Güneylispor, Dümrekspor, Arslancaspor, Y.Bayramiçspor, Tarımspor, Ayvacık Bld.spor, Kocatepe Gençlik, Bayırköy, Çanakkale Genç 1915, Yenicespor, Çardakspor,
NOT; Süper Amatör ve 1.Amatör Lig’den kaç takımın düşeceğine lige katılacak takım sayısına göre karar verilecek.
Haber Merkezi
Paylaş