havadurum

Okul ziyaretleri kaldığı yerden devam

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaretlerine ortaöğretim okulları ile devam ediyor...

543
 
 
 
Çanakkale Merkez İlçede eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren okulların ihtiyaçlarını karşılamak, eksikliklerini gidermek amacıyla her yıl tekrarladığı okul ziyaretlerine orta öğretim kurumları ile devam eden Başkan Gökhan, ziyaret programı kapsamında ilk olarak Sağlık Meslek Lisesi`ni ziyaret etti.
 
Başkan Gökhan meslek liselerinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, Sağlık Meslek Lisesi`nin mevcut koşullarının günümüz teknolojisinde kentimize yakışmadığını, öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim almayı hak ettiklerini belirtti. Gökhan, biran önce konunun ele alınıp kurumlar arası koordinasyon sağlanarak fiziki şartların en kısa zamanda düzeltilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
 
Daha sonra Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi`ni ziyaret eden Başkan Gökhan,  özellikle Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi gibi belirli bir estetiği olan okullardaki alan yetersizliği sorunlarının mevcut binaların korunarak yeni alanlar yaratılması yoluyla çözülmesi gerektiğini, böylelikle ihtiyaçlar doğrultusunda yeni dersliklerin, atölyelerin, sosyal ve sportif alanların oluşturulması gerektiğini ifade etti.
 
Başkan Gökhan; okulların ihtiyaçlarını dinlediği, taleplerini aldığı, ayrıca okul yöneticileri, öğretmenler, okul meclis başkanları ile bir araya gelerek sohbet ettiği ve kentle ilgili her konuda önerileri dinleyip soruları yanıtladığı okul ziyaretlerine devam edecek.
Paylaş