havadurum

Öğrenciler eserleriyle beğeni topladı

Çanakkale Kara Savaşları’nın 97. yıldönümü nedeniyle düzenlenen Mesleki Teknik Okulları Karma Sergisi’nde yer alan eserler göz kamaştırdı.

399
 
Mesleki ve Teknik Eğitim Kurumları’nda üretilen eserler, her yıl geleneksel hale getirilen karma sergisinde görücüye çıktı. Serginin açılışına Vali Yardımcıları Bahir Altunkaya ile Mehmet Özcan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Ali Dur, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
 
Törende konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Ali Dur, mesleki eğitimin önemine dikkat çekerek sergide emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya ise karma serginin Çanakkale’ye hayırlı olmasını diledi.
 
Halk oyunları gösterisinin ardından karma serginin açılışı Vali Yardımcıları Bahir Altunkaya ile Mehmet Özcan tarafından yapıldı. Sergide yer alan ürünler hakkında detaylı bilgiler alan protokol üyeleri, büyük beğeni toplayan stantlardaki eserleri dikkatle inceledi. Öte yandan sergiyi gezen çok sayıda vatandaş ise eserleri üreten öğrencileri tebrik ettiler.
Paylaş