havadurum

O Ses Türkiye INJI kimdir? Gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli?

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programında sahne alan ve “Göbek atalım ya” sözleriyle viral olan INJI, kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? İşte, O Ses Türkiye INJI hakkında bilmeniz gerekenler…

3067

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programında sahne alan ve “Göbek atalım ya” sözleriyle viral olan INJI, merak konusu oldu. Peki, INJI kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli? İşte, O Ses Türkiye INJI hakkında bilmeniz gerekenler…

O Ses Türkiye INJI’nin gerçek adı ne?

O Ses Türkiye’nin yılbaşı özel programında sahne alan ve “Göbek atalım ya” sözleriyle viral olan INJI, aslında bir müzik grubunun adı. Grup, 2019 yılında kuruldu ve üyeleri İnci Mercan ve İpek Mercan1 adlı iki kız kardeşten oluşuyor. Grubun adı, kız kardeşlerin isimlerinin baş harflerinden oluşuyor.

O Ses Türkiye INJI kaç yaşında, nereli?

O Ses Türkiye INJI grubunun üyeleri İnci Mercan ve İpek Mercan, 1994 ve 1996 doğumlu. Yani, İnci Mercan 30, İpek Mercan ise 28 yaşında. Kız kardeşler, İstanbul’da doğup büyüdü.

O Ses Türkiye INJI ne iş yapıyor?

O Ses Türkiye INJI grubunun üyeleri İnci Mercan ve İpek Mercan, hem müzisyen hem de oyuncu. Kız kardeşler, çeşitli dizilerde ve reklamlarda rol aldılar. İnci Mercan, son olarak “Kardeş Çocukları” dizisinde “Nurcan” karakterini oynadı1. İpek Mercan ise “Kuzey Yıldızı” dizisinde “Selin” karakterini canlandırdı. Ayrıca, kız kardeşler, “Bellydancing” adlı şarkıyı da kendileri yazıp bestelediler.

O Ses Türkiye INJI nasıl ünlü oldu?

O Ses Türkiye INJI grubu, 31 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne aldı. Grup, “Bellydancing” adlı şarkıyı seslendirdi ve jüri üyelerinden büyük beğeni topladı. Şarkının nakaratında yer alan “Göbek atalım ya” sözleri ise sosyal medyada viral oldu. Grup, programda Murat Boz’un takımına katıldı.

O Ses Türkiye INJI’nin sosyal medya hesapları neler?

O Ses Türkiye INJI grubunun resmi Instagram hesabı @inji_official olarak belirlenmiştir. Grubun bu hesabında 15 bin takipçisi bulunmaktadır4. Ayrıca, grup üyelerinin kişisel Instagram hesapları da vardır. İnci Mercan’ın hesabı @incimercan, İpek Mercan’ın hesabı ise @ipekmercan olarak görülmektedir.

(Erhan Taylan)

Paylaş