O, golcünün kralı!

BAL takımı Yeni Çanspor`da santrafor oynayan Zafer Özkanay forma giydiği 25 maçta rakip fileleri 24 kez havalandırarak, 11. grubun en skorer futbolcusu ünvanını kazandı

945
 
 
Böyle futbolcu dostlar başına. Tüm sezon boyunca müthiş bir istikrar ve performans gösteren tecrübeli kaptan Zafer Özkanay Yeni Çanspor`un yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lig takımı olmasını sağlayan en önemli aktörlerden biri oldu. Bu sezon Yeni Çanspor`da forma giydiği 25 maçta rakip fileleri tam 24 kez sarsan Zafer, BAL`da kolay kolay hiçbir futbolcuya nasip olmayacak bir rekorun sahibi oldu. Gazetemiz Olay`ın Spor Servisi gol kralı Zafer Özkanay`ı kutlar, başarılarının devamını diler.
 
 
İbrahim Küçük`le yollar ayrıldı
Yeni Çanspor`un kaleci Antrenörlerinden İrfan Amuca, takımlarında tüm sezon boyunca teknik sorumluluk üstlenen Antrenör İbrahim Küçük ile yollarının ayrıldığını söyledi. Küçük`ün isteği üzerine alınan bu kararın her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyen Amuca "Yönetim olarak, Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Kuzu ile önümüzdeki günlerde bir araya gelip, hem sezon değerlendirmesi yapacağız, hem de önümüzdeki dönemin yol haritasını belirleyeceğiz. Yeni Çanspor yeni sezonda da BAL`da mücadele verecek. Asıl hedefimiz çok özlediğimiz profesyonel liglere yeniden dönmek" dedi.
Paylaş