havadurum

Nilgün Belgün’den Metin Akpınar’a destek! “82 yaşındaki bir sanatçının artık üstüne gitmemeli”

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkilerinden ikiz kızları ve bir oğlu olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, babasını mahkemeye vererek soyadını değiştirdi. Metin Akpınar ise yaşadığı şoku ve pişmanlığı dile getirdi. Bu zor süreçte Metin Akpınar’a sahip çıkan isimlerden biri de Nilgün Belgün oldu. Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Metin Akpınar’a destek verdi.

1407

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkilerinden ikiz kızları ve bir oğlu olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, babasını mahkemeye vererek soyadını değiştirdi. Metin Akpınar ise yaşadığı şoku ve pişmanlığı dile getirmişti. Bu zor süreçte Metin Akpınar’a sahip çıkan isimlerden biri de Nilgün Belgün oldu. Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Metin Akpınar’a destek verdi. İşte Nilgün Belgün’ün Metin Akpınar’a destek mesajı ve detaylar…

Nilgün Belgün, Metin Akpınar’la fotoğrafını paylaştı

Nilgün Belgün, Instagram hesabından Metin Akpınar’la birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına şu notu yazdı: "Metin Akpınar’la Devekuşu Kabare Tiyatrosu’nda beraber çalıştığımız yıllardan bir fotoğraf… Her insanın yaşamında hataları, yanlışları olduğu gibi sanatçıların da olabilir. Herkes hatasından ve yanlışından kendi sorumludur ve bedelini de kendi öder, ödemiştir de… 82 yaşında olan bir sanatçının artık üstüne gitmemeli… Sevgili Metin Akpınar’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum…"

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkileri ortaya çıktı

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkilerinden ikiz kızları ve bir oğlu olduğu iddia edildi. İddiaya göre, Metin Akpınar 1980 yılında Antalya’da tanıştığı Suphiye Orancı ile bir gecelik ilişki yaşadı. Bu ilişkiden ikiz kızlar dünyaya geldi. Kızlar, yetiştirme yurdunda kaldıktan sonra Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildi. Kızlardan Duygu Nebioğlu, 21 yaşında üniversite öğrencisiyken biyolojik babasının Metin Akpınar olduğunu öğrendi. Ancak Metin Akpınar, kızlarına sahip çıkmadı ve onlara yeterli sevgiyi vermedi. Duygu Nebioğlu, babasını mahkemeye vererek soyadını değiştirdi ve kendisini suçladı.

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkilerinden bir oğlu olduğu da iddia edildi. İddiaya göre, Metin Akpınar 1984 yılında Almanya’da tanıştığı bir kadından bir oğlu oldu. Oğlunun adının da Metin olduğu ve Almanya’da yaşadığı söylendi. Bu iddia henüz doğrulanmadı.

Metin Akpınar ne dedi?

Metin Akpınar, yaşananların ardından Habertürk’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu duyuru son gelişmeler üzerine sevgili halkıma, sevenlere kızanlara duyurudur. 36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım. Kızımdan öğrendiğime göre bir yetiştirme yurdunda kalmışlar, 6 yaşındayken de Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinilmişler. 20 yaşına geldiklerinde ise biyolojik ailelerini bulmak istemişler." (Haber Merkezi)

Paylaş