Ne de olsa Eczacıbaşı Vitra!

513

 

Anafartalar Spor Salonu’nun dolu tribünleri önünde maça olumlu başlangıç yapan filenin Çanakkaleli Sultanları ilk seti rakibiyle başa baş oynamasına karşın bireysel hatalar nedeniyle 2 sayı farkla kaybetti. Sultanlar bu setteki başarılı oyunu ile umut verdi..  

 
İkinci sette direnç gösteremeyen, üçüncü sette ise toparlanan Çanakkale Belediyespor bu seti de rakibine kaptırınca yenilgi kaçınılmaz oldu. 4 yabancı sporcu ile oynayan ve yaptığı ilk 6 müsabakada rakiplerine set bile vermeyen Eczacıbaşı Vitra liderliğini sürdürdü. 
 
Güçlü rakibi karşısında özveriyle mücadele eden Ç. Belediyespor’da özellikle Ece Hocaoğlu, Melis Durul ve Birgül Güler özverili oyunları ile dikkat çekti. Ç.Belediyespor 1 Aralık 2018 cumartesi günü saat 14.00’de İstanbul’da TRT sporun naklen vereceği maçta THY ile karşılaşacak. (Zeynep Kocaman)
 
Maçın Portföyü
Salon: Anafartalar  Spor Salonu
Hakemler: Yılmaz Duman, Barış Karakoyun
Çanakkale Belediyespor : Birgül Güler, Ece Hocaoğlu, Melis Durul, Dominika Sobolska, Cansu Aydınoğulları, Yasemin Yıldırım, Bihter Dumanoğlu, Gökçe Çiçek Aksoylu, Semra Özer, Ebru Bedir , Işıl Öz
Eczacıbaşı : Güldeniz Önal, Tijana Boscovic, Lauren Gıbbemeyer, Büşra Kılıçlı, Jordan Larson, Ezgi Dilik, Dilara Bağcı, Meliha İsmailoğlu, Kim Yeon Koung, Gamze Kılıç, Gözde Yılmaz, Merve Atlıer
Setler : 24-26, 11-25, 21-25
Süre : 79 dakika (32, 22, 25)
Paylaş