Mutluluklar diliyoruz...

Beyefendi kişiliği ile bilinen başarılı Antrenör Fadıl Kurt yaşamını Doç. Dr. Fatma Yılmaz’la birleştirdi...

917
Çanakkale Belediyespor Yüzme Havuzu’nda gerçekleşen düğün görkemli geçti. Genç çiftleri bu mutlu gününde yalnız bırakmayan yakınları, düğüne coşku ve renk kattı. Nikahı Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek kıydı...
 
 
 
 
O, geçmiş yıllarda Türkiye profesyonel liglerinde top koşturdu. Çanakkale Dardanelspor başta olmak üzere, pek çok takımda forma giyip, ter döktü. Meşin yuvarlağa veda ettikten sonra antrenörlüğe soyundu. Çanakkale’nin köklü kulübü Hastanebayırıspor’da görev yaptı. Gelen teklif üzerine, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele veren Kocaeli Kulübü Derince Belediyespor’un başına geçti. Çalıştı, didindi ve kulübüne “Şampiyonluk” hediye ederek, görevini yapan insanların huzur ve mutluluğunu yaşadı. Amatör ligden devraldığı takımını Türkiye Spor Toto 3.ligine yükseltti.
 
Artık, evliliği düşünmek zamanıydı. Fadıl hoca da böyle yaptı, evliliğe giden yolda son derece hanımefendi bir kişiliği olan, Onsekiz  Mart Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi  Doçent Doktor Fatma Yılmaz’ı seçti. Tabii ki o hanımefendi de Fadıl Kurt’u tercih etti. Bu güzel gelişmelerin ışığı altında ilk düğün, kız evi olan Trabzon-Akçaabat’ta gerçekleşti. Karadeniz’deki düğünde kızın ailesi ve Akçaabatlılar “Oğlan da bizim, kız da bizim” diyerek, bu mutluluğu yaşayıp, gönüllerince eğlendiler.
 
Ama, sıra oğlan evine gelmişti. Karşılıklı düğünlerin sonuncusu önceki gece Çanakkale Belediyespor’un Yüzme Havuzu’nda yapıldı. Ailelerin yakınları, Çanakkale, Trabzon-Akçaabat, Kocaeli-Derince’nin iş, spor, siyaset, sanat ve ekonomi çevreleri bu müstesna düğünde bir araya geldi. Fatma Yılmaz ile Fadıl Kurt’u evliliğe uğurladı.
 
Gazetemiz Olay, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diler.
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş