Muslera istenmiyor!

358
Deneyimli eldiven Sarı-Kırmızılıların Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu`nda oynadığı iki PSV maçına da hatalarıyla damga vururken, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu`nda St. Johnstone karşılaşmasında da kırmızı kart görüp, penaltıya sebebiyet verdi. Uruguaylı kaleci, Galatasaray`ın Avrupa`da kaderini etkileyen bu hatalardan sonra taraftarların hedefi haline geldi.
 
Galatasaray, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu`nda St. Johnstone`la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından taraftarlar Teknik Direktör Fatih Terim`e tepki gösterirken, kaleci Fernando Muslera`da eleştirilerin odağındaki isim oldu.
Terim`e tepkiler büyüyor
Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu`nda PSV`ye toplam 7-2`lik skorla elenen Galatasaray, sahasında oynadığı Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu`ndaki ilk maçında da St. Johnstone`la 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın sonunda Sarı-Kırmızılı taraftarlar Teknik Direktör Fatih Terim`e sitem etti. Birçok taraftar deneyimli hocanın artık takımı bırakma zamanı geldiğini düşünürken, bir kısım taraftar da hocanın sadece formsuz olduğunu belirtti.
 
Galatasaray, Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu`nda St. Johnstone`la 1-1 berabere kaldı. İlk maçta rakibini farklı yenip İskoçya`ya rahat bir skorla gitmek isteyen Sarı-Kırmızılı takımın bu isteği gerçekleşmezken tur şansı da zora girdi.
(Haber Merkezi)
Paylaş