havadurum

Müdürler Kurulu toplandı

Yenice ilçesindeki okul ve kurum müdürleri, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantıya Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal ve Şube Müdürü Murat Çınar başkanlık etti.

518

Okulların kapanmasının ardından 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına dair değerlendirme ve bir sonraki eğitim öğretim dönemi için hazırlıklar başladı. Yenice ilçesinde de okul ve kurum müdürlerinin katılımı ile Yenice Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı'na Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal ve Şube Müdürü Murat Çınar başkanlık etti.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, geçtiğimiz yılın değerlendirilmesi, görüş ve öneri paylaşımları ile Yenice'de eğitim öğretimi ilgilendiren konularla alakalı okul yöneticilerine bilgi aktarımı gerçekleştirildi.

Tüm okul yöneticilerine ve onların nezdinde de öğretmen ve diğer okul personellerine özverili gayretleri ve çalışmaları için teşekkür eden Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile alakalı olarak da güncel bilgileri aktardı.

Baykal; ayrıca 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı'nda 1. 5. ve 9. sınıflarda uygulanmaya başlanacak yeni müfredat ile alakalı önemli konuların altını çizdi.
Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü Baykal, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ilçe ve illerde yeni müfredat ve maarif modeli ile alakalı formatör olarak eğitimlerini tamamlayan öğretmenlerin eylül ayı itibari ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda diğer öğretmenlere eğitim vereceğini, yeni müfredatın ve maarif modelinin ülkemiz eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediğini de kaydetti.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş