Molozlar doldu taştı

Çanakkale de bulunan her boş alana gelişigüzel alanlara dökülen molozlar, hafriyat atıkları kötü bir görüntü oluşmasına yol açıyor.

411
 
Çanakkale de inşaatlardan ve evlerden çıkan molozlar, hafriyat atıkları gelişi güzel bir şekilde açık alanlara ve Sarıçay kenarına dökülüyor. Çevreye kontrolsüz olarak dökülen molozlar büyük kirlilik oluşturuyor. Özellikle Metin Oktay Caddesi ve Piri reis Caddesinde başta yol kenarlarına olmak üzere boş arazilere gelişi güzel dökülen molozlar ve beraberindeki atıklar dikkat çekiyor. Bazı bölgelerde moloz yığınları oluşurken çevreye büyük zara veren bu atıkların nasıl bertaraf edileceği de merak konusu oluyor.
 
“Sorun çözülemiyor”
Gelişigüzel dökülen moloz yığınlarının Çanakkale’ye yakışmadığı ifade eden vatandaşlar, “Yol kenarlarına dökülen moloz yığınları birçok insanı rahatsız ediyor. Bu sorun yıllardır devam ediyor. Biriken moloz yığınları içerisinde her türlü çöp yer alıyor. Yıllardan beri bu sorunlara bir çözüm getirilmiyor. Hafriyat atıkları da bu şekilde gelişi güzel dökülmemeli. Bunlar kontrol altına alınmalı” dediler.
Paylaş