Modifiyenin adresi; Ata Tuning

Çanakkale’de hizmette sınır tanımayan Ata Tuning, araç tutkunlarının tek adresi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

1477
Araçlarını modifiye yaptırmak isteyenlerin tek adresi olan “Ata Tuning” yeni yüzü ve profesyonel çalışanlarıyla Çanakkale’deki araçları modifiye ile buluşturuyor. Ata Tuning’in sahibi Mustafa Ödemiş’in bir süre önce trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesiyle birlikte arkadaşları ve çevresi büyük üzüntü yaşamıştı. Mustafa Ödemiş’in büyük emekler harcayarak kurduğu işletmeyi devam ettirmeyi düşünen eşi Şule Ödemiş, büyük bir atılım içersine girerek hizmette sınır tanımıyor.
 
 
“Tuning bir tutkudur” sloganı ile yola çıktıklarını belirten Şule Ödemiş; “Eşim Mustafa’nın Çanakkale’de modifiye tutkunları için kurduğu bu işletme onun Çanakkale’ye bıraktığı bir değerdir. Bu mirasın arkasında durarak devam ettirmek hatta Çanakkale’de bir isim haline getirmek için çaba harcayacağım. Deneyimli bir kadroya sahibiz. Araçlarınızda yapılabileceğimiz işlemleri sıralarsak; 1) Cam Filmi, 2) Far Kitleri ve Neon Aydınlatma, 3) Jantlar ve Lastikler, 4) Rüzgarlık  5) Eksoz Modifiyesi vs…. Ayrıca araçlarının içerisinde ve dışarısında kullanabileceğiniz görüntü ve ses sistemleri de yapılmaktadır. Aksesuar olarak ise; vites topuzları, spor direksiyonlar, el freni tutanağı, pedal kitleri, göstergeler, oto güvenlik sistemleri, krom kapı kolları, oto bakım ürünlerini satmaktayız. Çanakkalelilerin uğrak yeri haline getirmeyi planladığımız işyerine herkesi bekleriz. Tuning bir tutkudur. Bu tutkuyu bizde yaşamalısınız.” dedi. 
 
Ata Tuning’in kurucu mimarlarından Akif Çabuk bu işi zevk alarak yaptıklarını ifade ederek; “Araçta modifiye bir tutkudur, hatta aşktır. Arabanıza olan sevginizin bir kat daha artması sağlar tuning. Bize gelen araçları ikiye ayırıyorum. Bir bize gelmeden önceki hali, bir de bizim elimizden geçtikten sonraki hali diye. İddia ediyoruz bu işi bizden iyi yapan bir firma olmayacaktır. Prensip olarak araçlarınızı kendi aracımızı gibi görüp, Çanakkale’de isim yapmak istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Siz gelin gerisini bize bırakın. Aracınızı bizden mutlu bir şekilde alacaksınız” diye konuştu.
 
Yusuf SONKURT
 
 
 
 
 
Paylaş