Miniklerin Futbol Şenliği

Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği “Piri Reis Halı Saha Futbol Turnuvası” şölen havası içinde geçti. Kent içi ve dışından turnuvaya katılan 6 takımın oyuncuları yeni dostluklar edinerek, Çanakkale’den ayrıldı...

535
 
Çanakkale, Minikler futbol şenliğine ev sahipliği yaptı. İş adamı Nurettin Bakır başkanlığındaki Hastanebayırıspor, sentetik çimle kaplı kendi tesisinde düzenlediği organizasyonda bugünün küçük, yarınların büyük kramponlarını bir araya getirdi.
 
Turnuvaya Fenerbahçe, Manisaspor, Turgutluspor, Manisa Belediyespor, Manisa Murat Germenspor ve ev sahibi olarak Hastanebayırıspor Kulüplerinin Minik takımları iştirak etti. Dardanelspor Minik takımı organizasyona katılmaktan son anda  vazgeçti.
 
Kazanmanın ya da kaybetmenin önem taşımadığı bu futbol şenliğinde 2000, 2001 ve 2002 doğumlu oyuncu adayları mücadele verdi. Turnuvanın, okullar ve kulüpler bazında futbola kaynak potansiyelinin arttırılmasını sağlamak, yetenekli futbolcuların gün ışığına çıkmasına katkıda bulunmak için yapıldığı bildirildi. Geçen cumartesi ve pazar günü akşam saatleri ile gece ışıklar altında birbiri ardına oynanan müsabakalarda Çanakkale futbol hakemleri görev yaptı.
 
Paylaş