Miniklere final jesti

Lapseki Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, sporcularını ödüllendirmek için, İstanbul`da yapılacak olan U-20 Dünya Kupası final maçına götüreceklerini söyledi.

698
Çanakkale`nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı Gani Mehmet EkimÇanakkale ikincisi olan U-11 Futbol Takımı sporcularını ödüllendirmek için, bu akşam İstanbul`da saat 21.00`de yapılacak olan U-20 Dünya Kupası finaline götüreceklerini belirtti.

Lapseki spor U-11 Futbol takımının birinci grup maçlarını Gelibolu`da yaptığını hatırlatan Başkan Ekim, tüm maçları kazanıp birinci olduklarını söyledi. Finale kadar hiç yenilmeden çıktıklarının altını çizen Başkan Ekim, final maçında penaltılarla elenmelerinin üzücü olduğunu söyleyerek, minik sporcuların büyük bir başarıya imza attığını belirtti. Bu başarıyı taçlandırmak için, minik futbolcuları Türk Telekom Arena`da oynanacak olan U-20 Dünya Kupası finaline götüreceklerini söyleyen Başkan Ekim, "23 sporcumuzu, velileriyle birlikte gönderiyoruz. Çocuklarımızın böyle bir başarıya imza atmaları bizlerin de daha da çok ilgilenmemiz gerektiği düşüncesine sevk etti" dedi.
Paylaş