havadurum

Minikler futbol şöleni

Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü 2-3 Haziran 2012 tarihlerinde “Piri Reis Halı Saha Futbol Turnuvası” düzenliyor. Görkemli geçmesi beklenen organizasyona kent içi ve dışından 7 takımın katılacağı açıklandı...

505
Çanakkale’nin köklü Amatör Spor Kulüplerinden Hastanebayırıspor kendi tesislerinde önemli bir turnuvaya imza atacak. Miniklerin futbol şölenine 2000, 2001, 2002 doğumlu futbolcu adaylarından oluşan ekipler iştirak edecek. Kazanma ya da kaybetmenin önemli olmadığı turnuva şenlik havası içinde geçecek.
 
Organizasyonla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ercan Şenol “Futbol enliğinde önemli olan şampiyonluk değil, çocuklarımızın kaynaşmaları ve futbolu severek oynamaları. Kazanmanın ve kaybetmenin futbolun içinde doğal bir sonuç olduğunu öğrenebilmeleridir. Bu tür şenliklerin yıl boyunca okullar ve kulüpler bazında yapılarak futbolun kaynak potansiyelinin arttırılmasını sağlayıp, yetenekli futbolcuların çıkmasına katkıda bulunmak en önemli hedefimizdir” dedi.
 
2 ile 3 Haziran 2012 tarihlerinde Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü sahasında yapılacak olan organizasyona Fenerbahçe, Manisaspor, Dardanelspor, Turgutluspor, Manisa Belediyespor, Manisa Murat Germenspor ve ev sahibi olarak Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü Minik takımları iştirak edecek.
Paylaş