havadurum

Mini minikler sahne alıyor

Yaş grubu 11 olan futbolcu adayları Çanakkale`de düzenlenecek futbol şenliğinde kendilerini gösterme imkanı bulabilecekler

689
2012-2013 Futbol sezonundan itibaren uygulanmaya başlanan ve 2002 ile 2003 doğumluların katılabileceği U-11 Miniminikler futbol ligi şenliği müsabakaları 11-12 Mayıs 2013 (cumartesi-pazar) tarihlerinde başlayacak. Maçlar, Çanakkale merkez, Biga, Çan, Gelibolu ve Bozcaada? da oynanacak.  
 
 
Amatör ve Profesyonel kulüplerin bu yaş kategorisindeki lisanslı futbolcuları ile katılabilecekleri organizasyon ½ saha ölçülerinde, İl Hakem Kurullarınca ataması yapılacak 1 hakem tarafından yönetilecek.
 
Şenlik havasında oynanması amaçlanan U-11 ligi miniminikler kategorisinde takımların birbirini yenmesi ya da yenilmesinden ziyade, lisanslı teknik kişiler tarafından futbol eğitimi almaları, küçük yaşta centilmenliği özümsemeleri ve futbolcu adaylarının arkadaşlıklar kurmalarının önemli olduğu vurgulandı. Müsabakalar, hazırlanacak fikstüre göre düzenlenecek, haftalık faaliyet programı uyarınca haftada bir gün (Pazar) veya iki gün ( Cumartesi ? Pazar) oynanacak.
             
S t a t ü
  
Oyuncu Sayısı        : 8 (7 + 1)
Yedek oyuncu sayısı       : 8
Oyuncu değişikliği sayısı     : 8
Müsabaka süresi                   : 2 X 25 dakika
Saha ölçüsü                          : 1 / 2 saha
Kale ölçüsü                           : 2 X 5m.
 
 
Organizasyona katılacak kulüpler 
1- Hastanebayırıspor
2- Barbarosspor
3- Dardanelspor
4- Geliboluspor
5- Biga Adaspor
6- Arslancaspor
7- Kepezspor
8- Yeni Çanspor
9- Harbişspor
10- Bigaspor
11- Çiçeklidedespor
12- Bozcaadaspor
13- Lapsekispor
14- Tarımspor
 
Olay Spor
Paylaş