Milliler start aldı

374
Antalya Regnum Carya Otel`de ilk aşama kampına başlayan Ay-Yıldızlı takım Antalya`da 2 hazırlık maçı oynayacak. A Millîler, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı`nda Azerbaycan ile özel maç yapacak. Millî Takım`ımızın ikinci maçtaki rakibi daha sonra belli olacak. A Millî Takım kafilesi, 2 Haziran Çarşamba tarihinde Antalya`dan Almanya`nın Paderborn kentine hareket edecek.
Ay Yıldızlılar çalışmalarını 10 Haziran`a kadar Almanya`nın Harsewinkel kentindeki Klosterpforte Oteli`nde sürdürecek. Millî Takım, bu kampta 3 Haziran Perşembe günü Paderborn`da Moldova ile son hazırlık karşılaşmasını oynayacak. A Millî Takım, 10 Haziran Perşembe günü Almanya`dan Roma`ya geçerek Lifestyle Hotel`de kampa girecek.
 
EURO 2020`nin açılış maçını ev sahiplerinden İtalya ile 11 Haziran Cuma akşamı Roma Olimpiyat Stadı`nda oynayacak olan A Millî Takım, 12 Haziran Cumartesi günü de Azerbaycan`a giderek, Fairmont Bakü`de kampa girecek. Türkiye, A Grubu`ndaki diğer maçını 16 Haziran Çarşamba Galler`le, son karşılaşmasını da 20 Haziran Pazar günü İsviçre ile yapacak. Her iki müsabaka da Bakü Olimpiyat Stadı`nda oynanacak.
(TFF)
Paylaş