Milli sınavlar başlıyor!

597

 EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri`nde 8 Haziran`da Konya`da Fransa ve 11 Haziran`da deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takımımız, bu müsabakalar öncesinde 11 gün süreyle Antalya`da kamp yapacak. Ay-Yıldızlılar, kamp süresince 30 Mayıs`ta Yunanistan ve 2 Haziran`da Asya kıtasının temsilcilerinden Özbekistan ile birer özel karşılaşma oynayacak. A Milli Takım bugün saat 14.00`te Antalya`nın Belek bölgesindeki Regnum Carya Golf & Spa Resort`ta toplanıyor. 

 
Türkiye-Yunanistan özel maçı 30 Mayıs`ta Antalya Stadyumu`nda, 2 Haziran`daki Özbekistan mücadelesi ise Alanya Oba Stadı`nda oynanacak. Her iki karşılaşma da saat 21.00`de başlayacak ve bu maçları TRT spor naklen yayınlanacak. Türkiye-Fransa karşılaşması 8 Haziran Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu`nda oynanacak. Saat 21.45`te başlayacak maç TRT1`den canlı yayınlanacak.
 
A Milli Takım kafilesi, 9 Haziran Pazar günü İzlanda ile oynanacak maç için Türk Hava Yolları`na ait uçakla Konya`dan bu ülkeye seyahat edecek. Keflavik Havalimanı`na inecek A Milliler, buradan kara yoluyla başkent Reykjavik`e geçecek. İzlanda ile Türkiye arasında 11 Haziran Salı günü oynanacak EURO 2020 grup eleme karşılaşması saat 18.45`te başlayacak ve TRT1`den naklen yayınlanacak.
(Haber Merkezi)
 
Müsabaka programı
Tarih Saat Maç Stadyum Yayın
30 Mayıs 2019 Perşembe 21.00 Türkiye - Yunanistan Antalya Stadyumu (Antalya/Türkiye) TRT SPOR
2 Haziran 2019 Pazar 21.00 Türkiye - Özbekistan Oba Stadyumu (Alanya/Türkiye) TRT SPOR
8 Haziran 2019 Cumartesi 21.45 Türkiye - Fransa Konya Büyükşehir Bld. Stadyumu (Konya/Türkiye) TRT 1
11 Haziran 2019 Salı 18.45 İzlanda - Türkiye Laugardalsvöllur Stadyumu (Reykjavik/Türkiye) TRT 1
 
İşte kadro
A Milli Takım`ın Yunanistan, Özbekistan, Fransa ve İzlanda maçları aday kadrosu açıklandı.
Kaleciler: Mert Günok, Gökhan Akkan, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır
Savunma: Mehmet Zeki Çelik, Nazım Sangare, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Umut Meraş, Emre Taşdemir, Hasan Ali Kaldırım
Orta saha: Cengiz Ünder, Abdülkadir Ömür, Deniz Türüç, Dorukhan Toköz, Efecan Karaca, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Yunus Mallı, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Ömer Ali Şahiner,
Forvet: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Güven Yalçın, Kenan Karaman.
 
Paylaş