Milli maçlara doğru!

207

 A Milli Takım, 28 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00`den itibaren İstanbul`daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri`nde toplanacak. Teknik Direktör Mircea Lucescu, 29 Ağustos Salı günü saat 18.15`te milli takımımızın kamp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Ukrayna maçı hazırlıkları kapsamındaki çalışmalarını İstanbul`da sürdürecek A Milliler, 31 Ağustos Perşembe günü Harkiv`e seyahat edecek. Ay-Yıldızlı Takım, Hırvatistan karşılaşması için 3 Eylül Pazar günü Harkiv`den Eskişehir`e geçecek.

    
Rumen çalıştırıcı sıkıntılı
2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri`nde 2 Eylül`de deplasmanda Ukrayna, 5 Eylül`de içeride Hırvatistan`la çok önemli iki maça çıkacak A Milli Takımımız`ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu, kadroya çağırdığı ve çağırmadığı isimlerle tepki çekti.
Lucescu, beklendiği gibi Fatih Terim dönemindeki Kosova maçı öncesi gazeteci Bilal Meşe`ye saldıran ve milli takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan`ı, kendisiyle yaptığı görüşmenin sonucunda yeniden Ay-Yıldızlı ekibe dahil etti. Barcelona`da bu sezon resmi maçlarda forma şansı bulamayan Arda`nın yanı sıra oynamayan ya da performansı kötü olan isimler de takımda şans buldu.
Atilla Akın
 
Maç Programı
Tarih Saat Maç Stadyum Yayın
2 Eylül 2017 Cumartesi 21.45 Ukrayna - Türkiye Metalist Stadyumu TV8
5 Eylül 2017 Salı 21.45 Türkiye - Hırvatistan Eskişehir Yeni Stadyum TV8
Paylaş