havadurum

Milli maçlar art arda

783

Hırvatistan`la yapılacak özel müsabaka 11 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 20.45`de Vodafone Beşiktaş Park Stadı`nda oynanacak. 15 Kasım 2020 pazar günü Fenerbahçe Ülker Stadı`nda saat 20.00`de Rusya ile UEFA Uluslar Ligi ve 18 Kasım 2020 Çarşamba günü Budapeşte Puşkaş Arena Stadı`nda saat 22.45`de Macaristan`la yine UEFA Uluslar Ligi`nin son grup maçı yapılacak. Bu nedenle Süper Lig ile 1.Lig bir haftalık tatile girdi. 

A Millî Takım`a davet edilen oyuncular, Dün saat 19.00`dan itibaren Riva`daki TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri`nde toplanmaya başladı. İlk idmanını 9 Kasım 2020 Pazartesi günü (Bugün) saat 18.30`da basına kapalı yapacak olan A Millîler, hazırlıklarını bu tesiste yapacağı antrenmanlarla sürdürecekler.
(Yusuf Sonkurt)

İşte Milli kadro
Kaleci: Mert Günok, Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır
Savunma: Caner Erkin, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Zeki Çelik, Merih Demiral, Mert Müldür, Nazım Sangare, Ozan Kabak, Ömer Bayram, Mert Çetin.
Orta saha: Abdülkadir Ömür, Berkay Özcan, Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Dorukhan Toköz, Efecan Karaca, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Yusuf Yazıcı.
Hücum: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Kenan Karaman
Paylaş