havadurum

MHP’nin ikinci adayı Ergin...

Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) yaklaşan seçim öncesi il başkanlığı için adaylar belli olmaya başladı.

723
 
MHP’nin hizmet binasında düzenlenen basın toplantısında MHP’li Altan Ergin, MHP İl Başkanlığı için adaylığını açıkladı. MHP Belediye Meclis Üyeleri Murtaza Şahin Başdoğan ile Levent Burak Ünal, MHP eski İl Başkanı Rıdvan Uz ve çok sayıda partilinin yer aldığı açıklamada konuşan Altan Ergin, hem partiye hem de Çanakkale’ye hizmet sevdası ile yola çıkan ekibiyle birlikte MHP İl Başkanlığı’na talip olduğunu söyledi.
 
Seçimlerde alınan oy oranını arttırıp hem belediye hem de il genel meclisi üyeliklerini almak için mücadele edeceklerini belirten Ergin; “Doğruyu ve güzeli bir arada kılarak, var olan kardeşliğimizi daha da pekiştirmek, Çanakkalemize partimizin hizmetini gösterebilmek amacıyla, bıkmadan yorulmadan her daim mücadele içerisinde olacağız. Yapacağımız bu mücadelede önceliğimiz dava arkadaşlarımız, partimize hizmet eden gönül veren dostlarımız olacaktır. Hareketimizin ilk yola çıkışından günümüze kadar gelen meşakkatli yolun bilincindeyiz. 2009 mahalli idareler seçimlerinde alınan 72 bin oyu arttırmak, tüm belediyeleri, il genel meclisi üyeliklerini almak birinci önceliğimiz olacaktır. Geçmişte 9 bin oy 72 bin olduysa elbette 140 bin olabileceği de unutulmamalıdır” dedi.
 
“Memleketimize hizmet önceliğimizdir”
Yeniliğin ve değişimin öncüsü bir yönetim oluşturduklarını ifade eden Ergin; “Çanakkalemizin dokusunu çok iyi bilen ve gelişimi adına birçok projeyi değerlendirebilecek ve yenilerini ekleyecek bir kadroya sahip olduğumuzu da belirtmek isteriz. Milliyetçi Hareket geçmişte olduğu gibi Çanakkale’de tüm sivil kuruluşlarda, Ticaret Sanayi Odası’nda, esnaf ve sanatkarlar odasında kısacası sokağın sesi noktasında varlığını hissettirecektir. İlçelerle uyumun ve çalışmanın da en güzel örneklerini vereceğiz. Ülkem gündemini meşgul eden 4+4+4 güneydoğu da terör ve işsizlik sarmalında siyaset dışı gerçekliği tüm etmenlerine omurgalı bir duruş ile karşılayıp, tüm Çanakkalemize anlatmaktan asla geri durmayacağız. Memleketimize hizmet önceliğimiz olacaktır” diye konuştu.
Paylaş