havadurum

Metin Uca’nın son durumu: Entübe edildi, kritik saatler devam ediyor

Ünlü sunucu ve yazar Metin Uca, geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda tedavi görüyor. Uca’nın dün akşam acil bir operasyon geçirdiği ve entübe edildiği öğrenildi.

1642

Metin Uca, 3 Kasım’da Bursa’da bir etkinlik için yola çıktığı sırada araç kullanırken bilinç kaybı yaşamış ve ağaca çarparak durabilmişti. Uca, kaza sonrası hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Uca’nın sağlık durumuyla ilgili menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunuyor.

Acil operasyon geçirdi


Baykara, dün akşam yaptığı paylaşımda, Uca’nın şah damar tıkanıklığı ve pıhtı nedeniyle acil bir operasyona alındığını duyurdu. Baykara, “2 saat süren zorlu ve riskli operasyon başarılı geçti. Kritik 24 saati atlatmayı bekliyoruz. Kalıcı hasar olmamasını tüm kalbimizle diliyoruz. Canım Metinimiz seni çok seviyoruz.” ifadelerini kullandı.

Entübe edildi, kritik saatler devam ediyor


Uca’nın operasyon sonrası tedbir amaçlı entübe edildiği de ortaya çıktı. Uca’nın kritik saatleri geçirmesi bekleniyor. Uca’nın sevenleri ve meslektaşları, sosyal medyadan geçmiş olsun mesajları gönderiyor. Uca’nın sağlık durumuna ilişkin yeni gelişmeler merakla takip ediliyor.

Metin Uca kimdir?


Metin Uca, 1961 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. Gazetecilik, televizyonculuk, tiyatroculuk ve yazarlık yaptı. Çeşitli televizyon kanallarında programlar sundu. Tiyatro oyunları yazdı ve oynadı. Kitapları ve köşe yazılarıyla da tanındı. Uca, evli ve iki çocuk babasıdır.

(Haber Merkezi)

Paylaş