Meteertem'den dev proje..

644

 

Yusuf Sonkurt

Çanakkale’nin başarılı Teknik Direktörü Mustafa Meteertem, oyunda özgür, eğitimde çağdaş, bilimde evrensel futbol okulu anlayışı ile Çanakkale ve Ülke futbol endüstrisine hizmete devam ediyor. 

Çanakkale Göztepe Futbol Okulu, çocukları her seviyede geliştirecek çağdaş eğitim programı hayalleri olan çocuk ve aileleri bekliyor.. Çanakkaleli tecrübeli hoca Metertem eğitim ile ilgili şu değerlendirmeyi yapıyor. “Çocukların Göztepe Futbol Okulunda oynama fırsatı bulduğu, herhangi bir ayırımın olmadığı, güvenliğin öncelikli olduğu ve insani ilişkilerin sonuçlardan daha önemli olduğu bilinmeli ve önemsenmelidir. Okulumuzda siz aile ve çocuklarımızın bu günün gerçeği geleceğin hayali olmayacaktır.Göztepe Futbol Okulumuzda eğer başarabilirseniz düşünüz gerçek olacaktır. Eğer başaramaz iseniz de düşünüzün bir bölümünü yaşamış olacaksınız.Futbolun kökleri siz çocuklar Göztepe seralarında kök salıp bahçevan eğitimcilerin titiz çalışmalarıyla çiçek açarak gelişeceksiniz.Göztepe Futbol Okulunda yeteneğiniz yalnız kalmayacak daima komşunuz olacaktır.Aynı yere birlikte bakıp, düşlerimize ulaşacağız”.
 
Vizyonumuz;
Temelde eğlenceyle yetişme, felsefe olarak geleceğe hazırlık, önce uyum sonra kontrollü eğitim.Sistemde önce serbest sonra evrensel modele uygun genelde çocuk üzerine bilinçli odaklanma.
 
Eğitimci kadromuz;
Pro.Lisans couch 
B Lisans Antrenör
Atletik performans Antrenörü
Kaleci Antrenörü
Analist;
Scout Cast Traning
Spor Hekimi
Fizyoterapist
Beslenme Uzmanı 
Mentör
 
Teorik dersler;
Mesleki İngilizce eğitimi
Futbol Oyun kuralları
Dünya ve Ülke Futbol Tarihi
Pratik dersler;
Teknik (bireysel, kombine, oyunsal)
Taktik (bireysel, gurupsal)
Fit Beyin Antrenmanları
Plates
Yogo 
F-MARC Antrenmanı
CORE Antrenman
Grassrots oyunları
 
Testler;
Tıbbi testler 
NLP Gelişim testleri 
Teknik Testler
Hareketlilik testleri 
Atletik gelişim testleri
Bilimin ışığında oyunsal formatta futbol gelişimine varmısınız? Yeni Selçuklar, Mehmetler, Canerler, Mustafa Vargeller, Özgürler, Sakıplar,  Ferhatlar, Kaanlar Haydi.
Paylaş