Meraklı Adımlar İkinci

Bu yıl geleneksel olarak altıncısı düzenlenen Türkiye Çocuk Satranç Ligi, Çanakkale gruplarında mücadele eden Meraklı Adımlar Ejderler Takımı büyük bir başarıya imza attı.

529
 
 
34 Takımın mücadele ettiği gruplarda Ata Dündar-Mete Damar-Emre Kutal-Kutay Metin dörtlüsünden oluşan Meraklı Adımlar Ejderler turnuvayı yenilgisiz tamamlamasına rağmen topladığı 10 puanla Sestos Grubu’nda Çanakkale Belediye A Takımı’nın ardından ikinci oldu ve Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.
Ocak ve Şubat 2015 aylarında iki etap halinde gerçekleştirilen turnuvanın ardından Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nuammer Uslu, İÇDAŞ Kulübü Başkanı Fuat Erkan Tekin, İÇDAŞ Spor Kulübü Genel Sekreteri Selma Tekin, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevhit Ayengin, kulüp ve okul takımı antrenörleri, veliler ve çok sayıda sporcunun katıldığı bir şenlik havasında gerçekleşen ödül töreninde kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. Türkiye Çocuk Satranç Ligi Çanakkale etabından sonra Mayıs 2015 ayında Türkiye finalleri gerçekleştirilecek.
Paylaş