havadurum

Masterlar’da turnuva telaşı

Diş Tabibi Haldun Erdem başkanlığındaki Yeni Çanakkalespor 35 yaş üstü takımı Deniz Zaferi Bayramı kutlamaları çerçevesinde 4’lü futbol organizasyonu düzenleyecek... Galatasaray, Karşıyaka ve Sakaryalı eski futbolcular Çanakkale’de nostalji yaşatacak...

467
Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi Bayramı etkinlikleri kapsamında önemli bir spor organizasyonu gerçekleştirecek Çanakkaleli Masterler’da hazırlıklar yoğun bir tempoda sürdürülüyor.
 
24 ve 25 Mart 2012 cumartesi – pazar günü yapılacak 4’lü futbol turnuvasına Galatasaray, Karşıyaka ve Sakaryalı Masterların yanı sıra Yeni Çanakkalespor 35 yaş üstü futbol takımı da katılacak. Çekilecek kuraya göre, ilk gün maçları 24 Mart 2012 cumartesi günü 18 Mart Stadı, Sentetik sahasında, 25 Mart 2012 pazar günü yapılacak üçüncülük ve final müsabakaları ise 18 Mart Stadı çim sahasında oynanacak.
 
Antrenörlüğünü eski futbolculardan Hasan Fındık’ın yaptığı Yeni Çanakkalespor bu organizasyonun ardından 13, 14 ve 15 Nisan 2012 tarihlerinde yerli ve yabancı takımların katılımıyla Antalya’da düzenlenecek uluslararası geleneksel futbol turnuvasına iştirak edecek. Antrenör Hasan Fındık, Çanakkale’de Galatasaray, Karşıyaka ve Sakarya’yı en iyi şekilde ağırlayacaklarını, Antalya Turnuvasında ise kent futbolunu başarılı şekilde temsil edeceklerini söyledi.
 
Olay Spor
Paylaş